Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Siren begin volgend jaar te zien bij Ziggo

Het tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) wordt begin januari toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.

Er zijn al drie seizoenen van Siren (2018) uitgezonden bij Freeform. Meer seizoenen zullen er ook niet verschijnen, want de serie werd na het derde seizoen gecanceld. Het eerste seizoen van de fantasieserie is al te bekijken bij Ziggo Movies & Serie. Vanaf 7 januari al ook het tweede seizoen daar te zien zijn. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen beschikbaar wordt in Nederland.

Video on youtube


Siren speelt zich af in de stad Bristol Cove, waar de legende luidt dat er ooit zeemeerminnen woonden. Het leven van alle inwoners verandert als de legende waar blijkt te zijn en er een oorlog ontstaat tussen water en land. Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door de Belgische actrice Eline Powell (Game of Thrones).
Vorige aflevering
The Toll of the Sea
The Toll of the Sea
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Inter
22 dec 2020 10:54 - 22 dec 2020 10:56
Ziggo is soms wel heel laat met het toevoegen van bepaalde series terwijl ze naar mijn mening beter kunnen investeren in nieuwere of andere series die meer interessanter zijn of meer publiek trekken.
Reageer
avatar_DAVE2804
22 dec 2020 11:52
Bijgewerkt op: 22 dec 2020 11:53
Heeft Ziggo eigen series dan? Ik dacht dat ze voornamelijk leunden op de content van HBO. Series van andere netwerken krijgen zal alleen maar moeilijker worden voor Ziggo, de rechten liggen óf bij Netflix, Amazon óf bij Nederlandse tv-zenders, een hoop gaat straks naar Star van Disney+ en HBO Max gaat er ook nog komen (ja, óók vroeg of laat in Nederland, daar ben ik van overtuigd).
Reageer
avatar_Inter
22 dec 2020 12:03
Bijgewerkt op: 22 dec 2020 12:06
Nee Ziggo heeft geen eigen series en ik bedoelde ook dat Ziggo beter kan investeren in rechten verkrijgen van externe kanalen in plaats van bijvoorbeeld Siren seizoen 2 heel laat nog toevoegen terwijl de meesten het vast al gezien hebben vermoed ik maar dat kan ik natuurlijk ook niet zeggen maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik hiermee bedoel?
Reageer
avatar_Inter
22 dec 2020 12:05
En wordt inderdaad zoals jij vermeld later alleen maar moeilijker voor Ziggo om nog externe content te halen.
Reageer
avatar_DAVE2804
22 dec 2020 16:28
Ok Inter, nu begrijp ik wat je bedoeld, haha. Maar ik denk dat geld er ook iets mee te maken heeft. Ziggo heeft de afgelopen jaren flink wat geld neergeteld om in Nederland exclusief de HBO-series te kunnen hebben. Maar als dat contract afgelopen is en HBO zijn eigen streamingsservice óók in Nederland lanceert zal Ziggo zijn series ergens anders vandaan moeten halen en ik vermoed zo dat zij toch wat minder geld hebben dan een Apple, Netflix, Amazon of Disney. Hetzelfde geld voor de tv-zenders. Ik ben bang dat zij met steeds minder (buitenlandse) content kunnen gaan komen, tenzij het al wat oudere series zijn of series uit andere landen dan Amerika.
Reageer
Siren (2018)