Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor zevende seizoen BET-comedyserie Sistas van Tyler Perry

De vijf dames keren terug. BET heeft de serie Sistas in stilte vernieuwd met een zevende seizoen, dat volgende week al zal beginnen.

Sistas van Tyler Perry is een dramaserie met in de hoofdrollen KJ Smith, Mignon, Ebony Obsidian, Novi Brown, Crystal Renee' Hayslett, DeVale Ellis, Chido Nwokocha, Anthony Dalton II, Brian Jordan Jr., Kevin A. Walton en Trinity Whiteside.

Het zesde seizoen van 22 afleveringen debuteerde in mei en is vanavond afgelopen.

14558 Sistas s6 foto

De serie volgt een groep alleenstaande zwarte vrouwen die verbonden zijn door hun langdurige vriendschap. Deze vijf dames - Andi (Smith), Danni (Mignon), Karen (Obsidian), Sabrina (Brown) en Fatima (Hayslett) - gaan na wat ze willen en verwerken de klappen van het leven met veerkracht, vastberadenheid en de steun van elkaar. In het vijfde seizoen sprongen de dames weer in de wereld van het daten.

Het zesde seizoen van Sistas scoort gemiddeld 0,19 in de 18-49 demografie en 964.000 kijkers in de kijkcijfers voor live+same day (inclusief alle DVR-weergave tot 03.00 uur 's nachts). Vergeleken met seizoen vijf is dat een daling van 8% in de demo en een daling van 2% in kijkcijfers.

Seizoen zeven begint op woensdag 3 januari met de aflevering "New Beginnings". De eerste aflevering speelt zich af drie maanden na de gebeurtenissen in de finale van het zesde seizoen en richt de schijnwerpers op nieuwe romances en oude spanningen.

Hieronder kun je een teaser voor het zevende seizoen van Sistas bekijken.
Vorige aflevering
It Takes A Village
It Takes A Village
07x19
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sistas