Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jude Law te zien als jedi in trailer van Star Wars-serie Skeleton Crew

De eerste trailer voor de nieuwe Star Wars-serie Skeleton Crew is uitgekomen op Disney's D23 in Anaheim.

Jude Law kwam op het podium en zei dat de serie teruggrijpt naar de kinderfantasiefilms van Amblin uit de jaren '80 zoals The Goonies.

"Ik werd verliefd op Star Wars toen ik een tienjarige jongen was," zei hij. "Deze serie wordt verteld vanuit het perspectief van de kinderen."

15803 Skeleton Crew foto 1

In de clip zoeven jonge kinderen rond in een ruimteacademie-omgeving. Ze komen een tunnel in het bos tegen, zoeven naar beneden, vinden een schip, vliegen door hyperspace, komen grote monsters tegen en vuren met geschutskoepels. Oh, en Law speelt een Jedi.

De Star Wars-serie, geproduceerd door Jon Watts, speelt zich af in dezelfde tijdlijn als The Mandalorian en The Book of Boba Fett en volgt "een groep kinderen van ongeveer tien jaar oud die verdwalen in het Star Wars-universum", aldus Watts, die de serie aankondigde op Star Wars Celebration 2022. "Er spelen vier kinderen in mee, maar het is geen kinderserie", voegde hij eraan toe.

Christopher Ford is schrijver van de serie, met Jon Favreau en Dave Filoni als uitvoerend producenten.

Skeleton Crew werd opgenomen in Californië en zou naar verwachting ongeveer $136 miljoen besteden aan gekwalificeerde uitgaven tijdens de eerste cyclus in de Golden State, met een geschat belastingkrediet van $20,9 miljoen.

Skeleton Crew gaat dinsdag 3 december in première met twee afleveringen op de Disney-streamer. Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Skeleton Crew