Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor tweede seizoen van SkyMed van CBC en Paramount+

CBC en Paramount+ bieden een exclusieve eerste blik op seizoen twee van het Canadese medische drama SkyMed.

De serie volgt een groep jonge medici en piloten die luchtambulances besturen in het afgelegen noorden van Canada. Ze worden geconfronteerd met uitdagingen en behalen triomfen op hun reis om volwassen te worden en levens te redden.

Het medische drama keert terug naar CBC TV en streamer CBC Gem op zondag 1 oktober om 21.00 uur.

Skymed

Seizoen twee begint in de besneeuwde lente als de terugkerende personages hun intrek nemen in een nieuw Crew House - en kennismaken met de nieuwe bemanningsleden die SkyMed zullen helpen medische noodgevallen te bedienen in zowel Manitoba als Ontario.

Natasha Calis, Morgan Holmstrom, Praneet Akilla, Aason Nadjiwan, Mercedes Morris, Thomas Elms, Kheon Clarke, Aaron Ashmore, Braeden Clark, Emilia McCarthy, Sydney Kuhne, Ryan Ali en Nadine Whiteman Rodman spelen de hoofdrollen.

Paramount+ streamt de serie in de VS, Groot-Brittannië, Australië, Latijns-Amerika, Brazilië, Italië en Duitsland. Nederland wordt niet genoemd, maar het eerste seizoen van SkyMed is op SkyShowtime te streamen. Er is echter nog niets bekend over terugkeerdata buiten Canada.

SkyMed wordt geproduceerd door Piazza Entertainment in samenwerking met CBC en CBS Studios, en Paramount Global Content Distribution heeft de internationale verkooprechten. Julie Puckrin is de maker.

Hieronder kun je de trailer van SkyMed seizoen twee bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Out with a Bang
Out with a Bang
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Skymed