Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Trailer en nieuwe startdatum voor derde seizoen van Slow Horses

Gary Oldman keert terug als Jackson Lamb in de trailer voor seizoen drie van de populaire Apple TV+ serie Slow Horses.

De serie is een donker humoristisch spionagedrama dat een disfunctioneel team van Britse inlichtingenagenten volgt die op een vuilnisbeltafdeling van MI5 werken die bekend staat als Slough House.

In seizoen drie, een bewerking van Real Tigers, de derde roman in de Mick Herron-serie, dreigt een romantische affaire in Istanbul een verborgen geheim van MI5 in Londen bloot te leggen. Wanneer Jackson Lamb (Oldman) en zijn team van buitenbeentjes in het gevecht worden meegesleurd, raken ze verwikkeld in een samenzwering die niet alleen de toekomst van Slough House, maar ook die van MI5 zelf bedreigt.

Slow Horses

In de serie spelen ook Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan en Jonathan Pryce mee.

Ṣọpẹ Dìrísù (Gangs of London) voegt zich bij de cast van seizoen drie als Sean Donovan, het voormalige hoofd van de beveiliging van de Britse ambassade in Istanbul, samen met Katherine Waterston (Perry Mason (2020)) die Alison Dunn speelt, een MI5-agent die een duister geheim in het hart van het agentschap ontdekt.

Het drama keert terug met de eerste twee afleveringen van seizoen drie op 29 november (in plaats van het eerder aangekondigde 1 december), gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering, elke woensdag tot en met 27 december.

Slow Horses is geproduceerd voor Apple TV+ door See-Saw Films en bewerkt voor televisie door Will Smith. Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Douglas Urbanski, Gail Mutrux, Will Smith, Jane Robertson en Graham Yost zijn de uitvoerende producenten. Seizoen drie is geregisseerd door Saul Metzstein (Doctor Who).

Hieronder kun je de trailer bekijken voor Slow Horses seizoen drie.
Video on youtube
Vorige aflevering
Footprints
Footprints
03x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
08 nov 2023 17:41 -
Ik heb me goed vermaakt met de eerste twee seizoenen met een geweldige cast en met name Gary Oldman. Deze rol is hem op het lijf geschreven.
Reageer
avatar_punkmuts
29 nov 2023 09:17 -
Ben er blij mee. Waren 2 goede seizoenen.
Reageer
Slow Horses