Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Slow Horses vernieuwd met een vijfde seizoen door Apple TV+

Apple TV+ keert opnieuw terug naar Slow Horses, voor een vijfde seizoen, de eerste grote vernieuwing van 2024.

De verfilming van de romans van Mick Herron met Gary Oldman in de hoofdrol is een hit gebleken voor de streamer. Het eerste seizoen is pas achttien maanden geleden uitgezonden en er is nu al een vijfde seizoen besteld. In juni 2022 kreeg het een dubbele serie-order voor seizoen drie en vier en vorige week werd het derde seizoen uitgezonden.

14575 Slow Horses s3 foto 1

Het vijfde seizoen van Slow Horses wordt gebaseerd op Herron's Spook Street. Iedereen is achterdochtig als de techneut Roddy Ho (Christopher Chung) een glamoureuze nieuwe vriendin heeft, maar als er in de stad een reeks steeds bizardere gebeurtenissen plaatsvindt, is het aan de Slow Horses om uit te zoeken hoe alles met elkaar in verband staat.

De cast bestaat uit Oldman, die de hoofdrolspeler Jackson Lamb speelt, Kristin Scott Thomas, genomineerd voor een Academy Award, Jonathan Pryce, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Chung, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards en Kadiff Kirwan.

De serie is geproduceerd voor Apple TV+ door See-Saw Films en bewerkt voor televisie door Will Smith (nee, niet díe Will Smith). Smith, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Douglas Urbanski, Gail Mutrux, Julian Stevens en Graham Yost zijn de uitvoerende producenten van de serie. De regisseur voor seizoen vijf is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Footprints
Footprints
03x06
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Lange
03 jan 2024 10:41 -
Geweldig nieuws!
Reageer
avatar_Futsudo
03 jan 2024 12:39 - 03 jan 2024 12:40
Dat is zeker geweldig nieuws. Paar dagen geleden het derde seizoen gezien met de nodige droge humor en een voortreffelijke Oldman.
Reageer
avatar_Olga2000
03 jan 2024 16:57 -
Mee eens. Super serie!
Reageer
Slow Horses