Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Slow Horses seizoen vier trailer toont Gary Oldmans Jackson Lamb met zijn oude trucjes

Slow Horses seizoen vier trailer toont Gary Oldmans Jackson Lamb met zijn oude trucjes

Apple TV+ heeft zojuist de trailer vrijgegeven voor seizoen vier van een van zijn populairste langlopende series, Slow Horses, dat genomineerd is voor negen Emmy's.
Seizoen vier is gebaseerd op Mick Herron's Spook Street en begint op woensdag 4 september met de eerste aflevering, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering, elke woensdag tot en met 9 oktober.

Seizoen drie eindigde met een behoorlijke knal en de trailer laat opnieuw zien hoe het ensemble te maken krijgt met machtige explosies, lastige zaken en Lamb's voorliefde voor scheldwoorden.

Slow Horses

Gary Oldman speelt de hoofdrol in Slow Horses als Lamb, de briljante maar misantropische leider van de spionnen, die in Slough House belanden vanwege hun carrière-eindigende fouten, omdat ze vaak door de rook en de spiegels van de spionagewereld blunderen.

De terugkerende ensemblecast bestaat verder uit Academy Award-genomineerde Kristin Scott Thomas, BAFTA Scotland Award-winnaar Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan en Academy Award-genomineerde Jonathan Pryce.

Hugo Weaving, Joanna Scanlan, Ruth Bradley, Tom Brooke en James Callis voegen zich bij de cast van seizoen vier. De opnames voor seizoen vijf hebben al plaatsgevonden.

Slow Horses heeft wereldwijd veel indruk gemaakt en seizoen drie is genomineerd voor negen Emmy's, waaronder Voortreffelijke Dramaserie en acteernominaties voor Oldman (Voortreffelijke Mannelijke Hoofdrol in een Dramaserie), Lowden (Voortreffelijke Mannelijke Bijrol in een Dramaserie) en Pryce (Voortreffelijke Mannelijke Gastacteur in een Dramaserie).

Slow Horses is geproduceerd door See-Saw Films en bewerkt voor televisie door Will Smith. Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Jane Robertson, Julian Stevens, Douglas Urbanski, Gail Mutrux, Graham Yost en Smith zijn de uitvoerende producenten van de serie. Seizoen vier is geregisseerd door Adam Randall.

Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Futsudo
vrijdag 16 augustus, 12:09
Geweldig dat het nieuwe seizoen eraan komt en terecht dat Slow Horses genomineerd is voor negen Emmy's, waaronder acteernominaties voor Oldman.
6
superpassie9
vrijdag 16 augustus, 14:50
Helemaal mee eens! Fantastische serie waarbij ik alle beschikbare seizoenen met veel plezier achter elkaar heb gekeken. Wat een acteerwerk van Gary Oldman.
5
Log in om een reactie achter te laten