Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Komedieserie Sneakerheads eind september in première bij Netflix

Komedieserie Sneakerheads eind september in première bij Netflix

Netflix heeft groen licht gegeven aan de nieuwe komedie serie Sneakerheads, daarnaast hebben ze gelijk een premièredatum bekend gemaakt.
De serie volgt een groep sneaker liefhebbers die op zoek zijn naar het ultieme paar sneakers. Jay Longino bedacht de serie en Dave Meyers heeft de afleveringen geregisseerd. Vanaf 25 september is de serie, met onder andere Allen Maldonado (The Last O.G.) en Andrew Bachelor (Black Jesus) in de hoofdrol, te zien bij Netflix.

De serie draait om Devin, een huisvader en voormalig sneaker liefhebber. Hij is gevallen voor een truc van een oude vriend, waarmee hij snel rijk zou kunnen worden. Devin is wanhopig om zijn geld terug te krijgen, voordat zijn vrouw erachter komt wat hij is verloren. Hij roept daarom de hulp in van een groepje mede sneakers liefhebbers om de onmogelijk verkrijgbare 'Zeroes' te bemachtigen.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
23 augustus 2020, 18:23
Jeetje.....en dan cancelen ze The Society and I'm Not Okay With This, haha. Nee, dit klinkt lekker uitnodigend, Netflix. Deze ga ik zéker overslaan.
2
Log in om een reactie achter te laten