Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO kondigt premièredatum aan voor Somebody Somewhere

Somebody Somewhere heeft een premièredatum. HBO heeft januari aangewezen voor premièredatum van de comedyserie die is geïnspireerd op het leven van Bridget Everett.

De serie Somebody Somewhere volgt een vrouw die worstelt met haar leven in Kansas en ze gebruikt haar liedjes om door te breken.

HBO heeft in een persbericht meer onthuld over het aankomende seizoen.

Somebody Somewhere wordt uitvoerende geproduceerd door comédienne en zangeres Bridget Everett. De zevendelige HBO originele comedy-serie gaat op zondag 16 januari in première en is beschikbaar bij streamingdienst HBO Max. Van Mighty Mint, Duplass Brothers Productions en makers en uitvoerende producenten Hannah Bos en Paul Thureen (schrijvers van HBO's High Maintenance), volgt de serie Sam (Everett), een echte Kansan aan de oppervlakte, maar onder dit alles worstelt zij om in de vorm van haar geboorteplaats te passen. Worstelen met verlies en acceptatie is zingen Sam's redding en leidt haar op een reis om zichzelf en een gemeenschap van buitenstaanders te ontdekken die niet passen, maar niet opgeven, en laat zien dat het vinden van je mensen en het vinden van je stem mogelijk is. Overal en ergens.

Tot de vaste castleden behoren: Jeff Hiller (Nightcap) als Joel, wiens visionboard-dromen over Faith, familie en high-end keukenapparatuur aan stukken worden gescheurd in een spiraal van vreugde, schaamte, muziek en stressuitslag, nadat hij bevriend raakt met zijn middelbare schoolidool, Sam (Bridget Everett); Mary Catherine Garrison (Veep) als Tricia Miller, Sam's haatdragende en chagrijnige zus, die uitgeput is van het proberen te voldoen aan de verwachtingen van haar geboorteplaats; Danny McCarthy als Rick, Sam's rustig onopvallende zwager, wiens geheim Sam en Joel's fantasie zo snel doet tollen als de Kansas tornado die de waarheid onthult en Mike Hagerty (Lucky Louie) als familiepatriarch Ed Miller, een stoïcijnse boer uit Kansas die gelooft dat als je je hoofd koel houdt en hard werkt... je zult oogsten wat je zaait. Hij leert uiteindelijk dat het negeren van problemen ze alleen maar doet groeien.

Terugkerende cast bestaat uit Murray Hill (Welcome to Flatch) als Fred Rococo, overdag een universitaire bodemwetenschapper, 's nachts ceremoniemeester in een flitsend pak, die alles heeft meegemaakt, het werk heeft gedaan en zijn stabiele plek van geluk vond in de land van zonnebloemen; Jon Hudson Odom (Lovecraft Country) als Michael, Joel's vriend die plotseling de tweede viool speelt voor Sam; Heidi Johanningmeier als Charity, mede-eigenaar van de winkel Tender Moments met Sam's zus Tricia en Jane Brody (Chicago Fire) als Mary Jo, Sam's moeder die worstelt met alcoholisme.

Video on youtube
Vorige aflevering
To Ed
To Ed
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Somebody Somewhere