Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Startdatum en teaser onthuld voor derde en laatste seizoen van Somebody Somewhere

Het is bijna tijd om afscheid te nemen van Sam en haar vrienden uit Kansas.
De serie volgt Sam (Bridget Everett), een echte Kansaanse aan de oppervlakte, maar die onderhuids worstelt om in het thuisland te passen. Terwijl ze worstelt met verlies en acceptatie, is zingen Sam's redding en leidt haar op een reis om zichzelf te ontdekken en een gemeenschap van buitenstaanders die er niet bij horen, maar niet opgeven, om te laten zien dat het vinden van je mensen, en het vinden van je stem, mogelijk is. Overal. Ergens. In seizoen drie zien we groei tegen alle verwachtingen in.

15930 Somebody Somewhere s2

De cast van het laatste seizoen bestaat behalve uit Everett ook uit Jeff Hiller, Mary Catherine Garrison, Tim Bagley, Murray Hill, Jennifer Mudge, Mercedes White, Meighan Gerachis en Ólafur Darri Ólafsson.

"Het is de grootste droom geweest om deze wereld tot leven te brengen, en om het met HBO te doen. Kansas Prairie-grootte liefde en dank aan Amy, de hele HBO-familie, en aan de meest getalenteerde en zorgzame cast en crew," zei Everett in een gezamenlijke verklaring met mede-bedenkers Hannah Bow en Paul Thureen en uitvoerend producent Carolyn Strauss. "Het hart van Somebody Somewhere is vriendschap en we zullen de vriendschappen op het scherm en die achter de camera altijd koesteren."

Het tweede seizoen won een Peabody Award en werd genomineerd voor een tweede GLAAD Media Award. In 2022 werd het eerste seizoen geëerd door AFI als een van hun TV-programma's van het jaar.

Somebody Somewhere wordt geproduceerd door Everett, Bos, Thureen, Carolyn Strauss voor Mighty Mint; Jay Duplass, Mark Duplass en Mel Eslyn voor Duplass Brothers Productions, en Tyler Romary. Het wordt geproduceerd door Shuli Harel.

Seizoen drie is geschreven door Bos, Thureen, Everett, Lisa Kron en Lennon Parham. De regie is in handen van Jay Duplass, Robert Cohen en Lennon Parham.

Somebody Somewhere begint op zondag 27 oktober aan zijn derde en laatste seizoen op HBO. Bekijk hieronder de teaser.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten