Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en teaser vrijgegeven voor South Park: Joining the Panderverse

Paramount+ heeft een nieuw speciaal South Park-evenement aangekondigd dat later deze maand naar de streamer komt.

South Park: Joining the Panderverse volgt op de eerste vier exclusieve South Park evenementen - South Park: Post Covid, South Park: Post Covid: The Return of Covid, South Park: The Streaming Wars en South Park: The Streaming Wars Part 2. Alle vier zijn te streamen op Paramount+.

South Park: Joining the Panderverse begint op vrijdag 27 oktober in de VS en Canada en op zaterdag 28 oktober in het VK en Australië. Andere internationale markten volgen.

South Park

In South Park: Joining the Panderverse voorspellen Cartman's diep verontrustende dromen het einde van het leven dat hij kent en waarvan hij houdt. De volwassenen in South Park worstelen ook met hun eigen levensbeslissingen nu de komst van AI hun wereld op zijn kop zet.

Vorig jaar vierde de serie South Park de 25e verjaardag van het debuut op 13 augustus 1997 op Comedy Central. Stan, Kyle, Cartman en Kenny waren voor het eerst te zien in de korte animatiefilm The Spirit of Christmas en werden vanaf dat moment gelanceerd in de televisiegeschiedenis.

Voortbordurend op MTV Entertainment Studios' megadeal met medescheppers Matt Stone en Trey Parker, is South Park op Comedy Central vernieuwd tot 2027, waarmee de langstlopende scriptserie op de kabel een ongekend dertigste seizoen krijgt.

Parker en Stone produceren samen met Anne Garefino en Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell en Vernon Chatman zijn de producenten. Christopher Brion is de creatief directeur van South Park Digital Studios.

Hieronder kun je een poster en de teaser bekijken voor South Park: Joining the Panderverse.

14150 South Park: Joining the Panderverse
Video on youtube
Vorige aflevering
Spring Break
Spring Break
26x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
South Park