Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Voorlopig nog geen einde voor South Park

Matt Parker en Trey Stone hebben geen intentie om te stoppen met South Park, zo lieten ze gisteren bij de Daily Show weten. De laatste aflevering van South Park, You're Getting Old, liet wat vragen achter bij de doorgewinterde televisiefans. De laatste aflevering voor de zomerstop had een verrassend serieuze ondertoon en eindigde met een cliffhanger die niet verkeerd zou staan in sterke dramaseries.

Het internet stond binnen enkele dagen vol met theorieƫn en analyses. De verschillende verhaallijnen, waaronder die van Stan's ouders die moe werden om "elke week hetzelfde te doen" en Stan zelf die niets meer leuk vond, gaven de indicatie dat de makers iets kwijt wilden. Gelukkig voor de fans lijkt niets minder waar.

"Niet echt," legt Parker uit na gevraagd te zijn of de aflevering het einde van de serie aangaf. "We houden van South Park, dat is nog steeds ons ding." Maar hoe zit het dan met de cynische ondertoon? "Dat was zo leuk omdat we gewoon deden wat in ons op kwam. Natuurlijk zaten er verschillende thema's in en dingen die we voelde maar na de uitzending kwamen mensen naar ons toe en vroegen of het wel goed ging en of de we nog verder wilde en wij zeiden 'Ja!'." Hij sloot af met "We hadden lol met het maken van de aflevering, het was leuk." Over de dramatische cliffhanger zei hij; "We weten nog niet wat daarmee gebeurt, dat zien we wel in augustus."

Blijkbaar was het internet nog dramatischer dan de aflevering zelf en konden we de aflevering, net als alle anderen, met een stevige korrel zout nemen. De andere helft van South Park's vijftiende seizoen begint in oktober.
Vorige aflevering
Spring Break
Spring Break
26x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
South Park