Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Geen derde seizoen voor Space Force

Geen derde seizoen voor Space Force

Netflix heeft ervoor gekozen om de comedyserie Space Force van Greg Daniels en Steve Carell niet te vernieuwen.
De beslissing over de serie, met ondere andere John Malkovich en Ben Schwartz naast Carell in de hoofdrol, komt twee en een halve maand nadat seizoen twee op 18 februari van start ging. Het brak niet door in de algehele Nielsen-streaming wekelijkse Top 10-ranglijst, maar maakte een korte verschijning op de streaming originele Nielsen-hitlijsten, debuteert op nummer acht en stijgt naar nummer zeven de volgende week. Het had ook een korte aanwezigheid in Netflix's Daily Top 10 met een piek rond nummer vijf nadat seizoen één een tijdje op nummer één heeft gestaan.

Het aantal kijkers (samen met de lovende kritieken) versus de kosten is een belangrijke factor bij de beslissingen van Netflix, dus voor een dure serie als Space Force is de lat voor het vernieuwen hoog. De streamer heeft onlangs ook Raising Dion gecanceld, die rond dezelfde tijd als Space Force werd uitgebracht en een plek of twee hoger op de Nielsen Originals-hitlijst stond.

Space Force werd met veel belofte geboren en herenigde The Office 's ontwikkelaar/uitvoerend producent Daniels en ster Carell. De serie was duidelijk beïnvloed door de Space Force-creatie van de Trump-regering en draaide om een ​​groep mensen die de zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten, de Space Force, moesten oprichten. Het bracht een eersteklas cast samen met Carell, Malkovich, Schwartz, Tawny Newsome, Dianna Silvers, Don Lake en Jimmy O. Yang.

Seizoen twee begon met General Naird (Carell) en zijn underdog-team die hun waarde moesten bewijzen aan een nieuwe regering terwijl ze interpersoonlijke uitdagingen aangingen.

Daniels blijft in dienst bij Netflix, waar hij werkt aan andere projecten, waaronder geanimeerde komedies Bad Crimes en Exploding Kittens .
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Lange
3 mei 2022, 15:15
Jammer
0
Futsudo
3 mei 2022, 17:19
Ik heb me wel kostelijk vermaakt met beide seizoenen en vind het dan ook jammer dat netflix deze serie gecanceld heeft. Het meespelen van John Malkovich in de rol van Dr. Adrian Mallory was voor mij een extra reden om deze serie te volgen.
0
Log in om een reactie achter te laten