Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Starz komt met nieuwe Spartacus-serie van Steven S. DeKnight (Marvel's Daredevil)

Starz komt met nieuwe Spartacus-serie van Steven S. DeKnight (Marvel's Daredevil)

De goden hebben de fans van Spartacus een wonder geschonken. Starz heeft groen licht gegeven voor de nieuwe tiendelige dramaserie Spartacus: House of Ashur met de terugkeer van Steven S. DeKnight als showrunner en uitvoerend producent.
Nick Tarabay (foto onder rechts) zal zich herenigen met DeKnight om de rol van de titulaire Ashur te hernemen, de slechterik uit de moederserie waar je alleen maar voor kunt juichen terwijl je hem ook veracht.

Starz beschrijft de serie als "een historische, erotische, spannende achtbaanervaring" die voortborduurt op de verschillende originele Spartacus-series. De vraag is: "Wat als Ashur niet was gestorven op de Vesuvius aan het einde van Spartacus: Vengeance? En wat als hij de gladiatorenschool van Batiatus (John Hannah) had gekregen in ruil voor zijn hulp aan de Romeinen bij het doden van Spartacus en het beëindigen van de slavenopstand?"

14282 Steven S. DeKnight en Nick Tarabay

Een vraag die nog moet worden beantwoord is: Wat kan de terugkeer van Ashurs dood betekenen voor andere oorspronkelijke personages die zijn omgekomen, als er überhaupt iets is gebeurd?

"De kans krijgen om tien jaar later terug te keren naar een serie waar je van hield is zo'n zeldzame, geweldige kans", zegt DeKnight (foto boven links) in een verklaring. "Ik kan niet enthousiaster zijn om dit volgende hoofdstuk in de Spartacus-saga te maken met STARZ, Lionsgate en de onvergelijkbare Nick Tarabay."

Spartacus: Blood and Sand debuteerde in 2010 op Starz en werd het jaar daarop gevolgd door een miniserie, Spartacus: Gods of the Arena, en twee extra series Spartacus: Vengeance in 2012 en Spartacus: War of the Damned in 2013.

Spartacus: House of Ashur wordt geproduceerd door Lionsgate Television voor Starz. Karen Bailey houdt namens het netwerk toezicht op de serie. Jocelyn Sabo houdt toezicht voor Lionsgate Television.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Nique1966
12 november 2023, 13:34
Kan niet wachten
0
Log in om een reactie achter te laten