Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Spartacus: House of Ashur cast acht acteurs voor hoofdrollen

Spartacus: House of Ashur cast acht acteurs voor hoofdrollen

Starz heeft de hoofdcast vastgelegd voor het nieuwste deel van het Spartacus-universum: Spartacus: House of Ashur.
De cast wordt aangevoerd door franchise-ster Nick Tarabay die de rol van de titulaire Ashur opnieuw opneemt. De productie van de tiendelige serie onder leiding van Steven S. DeKnight is aan de gang in Nieuw-Zeeland.

"En wie vecht er tegen Ashur? Kies zorgvuldig, want ik verlang naar bloed"- Ashur

15696 Spartacus: House of Ashur cast

De hoofdcast bestaat uit (van linksboven met de klok mee) Graham McTavish, Tenika Davis, Jamaica Vaughan, Ivana Baquero, Jordi Webber, Claudia Black, India Shaw-Smith en Leigh Gill.

Spartacus: House of Ashur wordt door het netwerk beschreven als een "geschiedenis-doorbrekende, erotische, spannende, achtbaan-ervaring die voortborduurt op alles wat de originele serie tot een kolossale hit maakte. De serie stelt de vraag: wat als Ashur, gespeeld door fanfavoriet Nick Tarabay, niet was gestorven op de Vesuvius aan het einde van Spartacus: Vengeance? En wat als hij de gladiatorenschool van Batiatus had gekregen in ruil voor zijn hulp aan de Romeinen bij het doden van Spartacus en het beëindigen van de slavenopstand?

McTavish speelt Korris, een voormalig gladiator die zijn vrijheid won in de arena en nu Ashur's Doctore is, die de gladiatoren traint in Ashur's Ludus. Davis speelt Achillia, een vrouwelijke gladiator die gedreven is om haar mannelijke tegenhangers te overtreffen. Vaughan speelt Hilara, een jonge, verheven huisslavin die hevig verliefd is op Ashur. Baquero speelt Messia, een huisslavin die verliefd is op Hilara.

Webber speelt Tarchon, een brutale en koppige gladiator. Black speelt Cossutia, een politicus die vastbesloten is om Ashur op zijn plaats te houden en voortdurend zijn ondergang beraamt. Shaw-Smith speelt Viridia, de dochter van Cossutia. Gill speelt Satyrus, de leider van de Brothers Ferox, gladiatoren van een rivaliserende Ludus.

De vraag is nu, kan er nog een ander originele acteur terugkeren? Als je rekende op Manu Bennett als Crixus of Katrina Law als Mira, is het veilig om te zeggen dat zij het minst waarschijnlijk lijken. Deadline ontmoette de twee op de rode loper van een CBS-evenement eerder dit jaar en daar vertelde ze dat ze volgeboekt zijn en druk bezig zijn met hun eigen projecten.

Bennett is gastheer van de reality-competitieshow The Summit en Law speelt Special Agent Jessica Knight in NCIS, beide voor CBS. Maar dat betekent niet dat de timing in de toekomst niet goed zal zijn, dus houd de hoop levend. En hé, we weten niet eens zeker of Jessica de finale van seizoen 21 van NCIS overleefd heeft...

Spartacus-bedenker, schrijver en uitvoerend producent Steven S. DeKnight keert terug naar de franchise die hij hielp creëren als showrunner en uitvoerend producent van Spartacus: House of Asher. De nieuwste serie volgt op Spartacus: Blood and Sand dat in 2010 op Starz debuteerde en werd gevolgd door de prequelserie Spartacus: Gods of the Arena in 2011. Vervolgens verschenen er twee extra series: Spartacus: Vengeance in 2012 en Spartacus: War of the Damned in 2013. Spartacus: House of Ashur wordt geproduceerd door Lionsgate Television voor Starz.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

Futsudo
vrijdag 19 juli, 17:30
Dit is geweldig nieuws en hoop dan ook weer net zo te kunnen genieten zoals ik ook genoten heb van Blood and Sand.
3
BlackBiker
zaterdag 20 juli, 11:45
Ik heb alle Spartacus series al een paar keer gezien. Ze staan in mijn DVD kast. Dus ook ik ben heel benieuwd wat dit gaat worden.
2
tool
zaterdag 20 juli, 14:16
Zeer goed
2Vertaald vanuit het Engels
JanWillemK
zaterdag 20 juli, 17:37
Ben ik gek of staat de spinoff Spartacus: Gods of the Arena niet meer op de website?
4
Futsudo
zaterdag 20 juli, 18:23
Inderdaad. Heb net even gekeken met nieuwe serie toevoegen en deze Gods of the Arena staat nog niet op MijnSerie. (Als iemand zich geroepen voelt om deze toe te voegen, anders doe ik dat vannacht als ik weer thuis ben)
3
JanWillemK
zaterdag 20 juli, 19:21
Ik zal als ik eerder thuis ben de serie toevoegen. De serie heeft er wel opgestaan, daar ben ik zeker van.
3
JanWillemK
zaterdag 20 juli, 22:55
Om de 1 of andere reden hebben ze bij die geweldige website tmdb de afleveringen van Spartacus: Gods of the Arena als specials toegevoegd onder de hoofdserie.
3
BlackBiker
zondag 21 juli, 14:49
Dat is inderdaad raar. Gods of the Arena is een aparte miniserie over de opkomst van het huis Batiatus en is toen noodgedwongen gemaakt omdat de hoofdrolspeler van de serie, Andy Whitfield, ziek was geworden (en later ook is overleden).
Het wordt algemeen toch gezien als een onderdeel van de Spartacus franchise, dat ook het totale verhaal ondersteunt, maar dat echt wel een op zich zelf staande (mini) serie is.
Maar goed, het verklaart in elk geval de mysterieuze verdwijning van deze serie op onze site...
3
Log in om een reactie achter te laten