Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Paramount+'s Special Ops: Lioness van Taylor Sheridan

Paramount+ heeft de eerste trailer onthult voor Taylor Sheridan's Special Ops: Lioness en kondigde een premièredatum aan voor de spionagethriller.

Special Ops: Lioness, met Zoe Saldaña (From Scratch), Laysla De Oliveira (Locke & Key), Michael Kelly (Tom Clancy's Jack Ryan), Morgan Freeman (Solos) en Nicole Kidman (The Undoing) in de hoofdrollen, is geïnspireerd op een echt Amerikaans militair programma. Het volgt het leven van Joe (Saldaña) terwijl ze probeert een balans te vinden tussen haar persoonlijke en professionele leven als de punt van de speer van de CIA in de oorlog tegen terreur.

Het Lioness-programma, onder leiding van Kaitlyn Meade (Kidman) en Donald Westfield (Kelly), rekruteert een agressieve Marine Raider genaamd Cruz (De Oliveira) om samen met Joe undercover te opereren tussen de machthebbers van het staatsterrorisme in de pogingen van de CIA om de volgende 9/11 te verijdelen.

De serie beleeft zijn première op zondag 23 juli.

Special Ops: Lioness

In de serie spelen ook Dave Annable (Walker), Jill Wagner (Teen Wolf), LaMonica Garrett (1883), James Jordan (Yellowstone (2018)), Austin Hébert (Unbelievable), Jonah Wharton (The Rookie), Stephanie Nur (1883) en Hannah Love Lanier mee.

De serie wordt geproduceerd door Sheridan, David C. Glasser, Saldaña, Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone en John Hillcoat. Special Ops: Lioness wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios voor Paramount+.

Bekijk hieronder de trailer van Special Ops: Lioness.
Video on youtube
Vorige aflevering
Gone Is the Illusion of Order
Gone Is the Illusion of Order
01x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Special Ops: Lioness