Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Officiële trailer voor Special Ops: Lioness van Paramount+

Special Ops: Lioness, de nieuwe serie van Taylor Sheridan komt later deze maand uit op Paramount+ en de streamer heeft een officiële trailer vrijgegeven.

De serie, met Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman en Nicole Kidman in de hoofdrollen, volgt een groep vrouwen van de Special Ops. Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur en Hannah Love Lanier vullen de cast van het actiedrama aan.

Special Ops: Lioness

Paramount+ onthulde meer over de release van de serie in onderstaand persbericht:

"Paramount+ heeft vandaag de officiële trailer onthuld van de langverwachte originele serie Special Ops: Lioness, die met twee afleveringen in première gaat op zondag 23 juli in de VS en alle internationale markten van Paramount+, exclusief op de service.

Deze spionagethriller van Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan heeft een cast vol sterren, waaronder hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Emmy Award-genomineerde Michael Kelly, Academy Award-winnaar Morgan Freeman en Academy Award-winnares en uitvoerend producent Nicole Kidman. Special Ops: Lioness wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios voor Paramount+. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution buiten de Paramount+ markten.

Special Ops: Lioness, geïnspireerd op een echt Amerikaans militair programma, volgt het leven van Joe (Saldaña) terwijl ze probeert een balans te vinden tussen haar persoonlijke en professionele leven als de punt van de speer van de CIA in de oorlog tegen terreur. Het Lioness Program, onder leiding van Kaitlyn Meade (Kidman) en Donald Westfield (Kelly), rekruteert een agressieve Marine Raider genaamd Cruz (De Oliveira) om samen met Joe undercover te opereren tussen de machthebbers van het staatsterrorisme in de pogingen van de CIA om de volgende 9/11 te verijdelen.

Special Ops: Lioness heeft ook Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur en Hannah Love Lanier in de hoofdrollen. De serie wordt geproduceerd door Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone en John Hillcoat.

Special Ops: Lioness is de nieuwste toevoeging aan Sheridans groeiende reeks op Paramount+, die 1923, 1883, Mayor of Kingstown en Tulsa King omvat, evenals de aankomende series Lawmen: Bass Reeves en Land Man.

De trailer voor Special Ops: Lioness kun je hieronder bekijken.
Vorige aflevering
Gone Is the Illusion of Order
Gone Is the Illusion of Order
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Special Ops: Lioness