Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu presenteert trailer en key art nieuwe serie Spellbound

Spellbound komt binnenkort naar Hulu. De streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven voor de nieuwe serie, die een opvolger is van Find Me in Paris, dat drie seizoenen liep van 2018-20.

De nieuwe serie, gemaakt door Jill Girling en Lori Mather, neemt kijkers mee terug naar de Parijse Opera Ballet School, maar deze keer ligt de focus op magie in plaats van tijdreizen.

Hailey Melody Romain, Margherita Barbieri, Abigail O'Regan, Sam Darius, Zac Gabriel Werb, Etienne Moana, Imogen Mackie Walker, Gomolémo Tsagaé, Cameron James King, Rik Young, Raven Dauda, Malou Beauvoir en Charles Baker spelen de hoofdrollen in het tienerdrama.

13924 Spellbound foto

Hulu onthulde het volgende over het plot van de serie:

Wanneer Cece Parker Jones, een levendige vijftienjarige verhuist van een klein stadje in de VS naar Frankrijk om te studeren aan de Paris Opera Ballet School, is ze op de top van de wereld! Maar alles komt op zijn kop te staan wanneer ze een boek met familiespreuken ontdekt in de achterkamer van de apotheek van haar tante Ginger. Terwijl ze in het boek snuffelt, spreekt ze onbewust het tegengif uit voor een beschermingsspreuk die haar identiteit al verbergt sinds ze een klein meisje was. Het blijkt dat ze uit een geslacht van machtige heksen komt, de Wizens! En daarmee roept ze haar aartsvijand op, de Mystics, die uit zijn op haar magie.

Deze pittige tiener moet nu jongleren met de druk van een elite balletschool, nieuwe technieken leren die ze nog nooit heeft gestudeerd, haar intensieve academische studie bijhouden en niet te vergeten haar nieuwe vriendschappen en misschien een leuke jongen... of twee, evenals haar ongelooflijke vermogen om magie te activeren, terwijl ze dit geheim houdt voor alleen haar beste vrienden."

Er zijn dertien afleveringen gemaakt voor het seizoen, dat op donderdag 31 augustus begint.

Hieronder kun je de key art en trailer voor Spellbound bekijken.

13924 Spellbound poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Leap of faith
Leap of faith
01x26
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Spellbound