Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult castleden voor tweede seizoen Squid Game

Tijdens het wereldwijde fan-evenement Tudum in São Paulo, Brazilië, heeft Netflix de eerste namen bekendgemaakt voor Squid Game seizoen twee.

Lee Jung-jae zal zijn rol van Gi-hun hernemen en Hwang Dong-hyuk zal terugkeren om het tweede seizoen van de serie, dat later dit jaar in productie gaat, te regisseren en te produceren.

Lee Byung-hun keert terug als Front Man, Wi Ha-jun neemt het personage van politiedetective Jun-ho weer op zich en ook Gong Yoo komt terug.

Squid Game

Nieuwe spelers in het spel zijn Yim Si-wan (Unlocked), Kang Ha-Neul (Midnight Runners), Park Sung-hoon (The Glory) en Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations).

Squid Game debuteerde op 17 september 2021 op Netflix en werd een wereldwijd fenomeen. De serie klokte meer dan 1,65 miljard kijkuren in 28 dagen en bereikte 111 miljoen accounts, waarmee het de eerste Netflix-serie werd die de 100 miljoen leden bij lancering overtrof en de meest bekeken serie ooit op Netflix blijft.

Tijdens Tudum gaf Netflix ook een preview van Squid Game: The Challenge, het competitieprogramma geïnspireerd op de serie. In de competitie strijden 456 spelers om een geldprijs van $4,56 miljoen, de grootste prijs in een realityserie.

In de tiendelige serie zullen deelnemers het tegen elkaar opnemen in een reeks spellen geïnspireerd op de serie plus een aantal nieuwe spellen en hun strategieën, allianties en karakter zullen op de proef worden gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden geëlimineerd.

Bekijk hieronder een voorproefje van de nieuwe castleden in de video.
Video on youtube
Vorige aflevering
One Lucky Day
One Lucky Day
01x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_BlackBiker
20 jun 2023 13:14 -
Fijne diverse cast! Kan dit nog wel tegenwoordig?

Ik ben wel benieuwd of dit weer net zoveel impact zal hebben als het eerste seizoen, dat eigenlijk een miniserie zou zijn. Hangt natuurlijk af van het verhaal, maar het nieuwe is er af, dus dan moet dat verhaal wel heel goed gaan kloppen.
Reageer
avatar_Tamino
20 jun 2023 14:36
Het is en blijft nog steeds een Koreaanse serie dus had niks anders als zo'n cast verwacht.

Vgm was het geen miniserie maar bedoelt als dramaserie.
Reageer
avatar_BlackBiker
20 jun 2023 16:13
Ja, dat klopt. Het is een Koreaanse serie en dan weet je wat je krijgt, een serie met alleen Koreanen.
Die woke verplichting van alle kleuren plus de regenboog geldt alleen in het Westen. Maar hoe kan het dan dat deze series wel aanspraak maken op Westerse prijzen, zoals Emmy's? Ik moet daar altijd wel om lachen.

Hwang Dong-hyuk, de bedenker en maker van de serie, heeft heel lang aangegeven geen plannen of ideeën te hebben voor een vervolg. Pas na aandringen en het enorme succes van de serie is hij overstag gegaan om een tweede seizoen te bedenken.
Reageer
avatar_Futsudo
23 jun 2023 16:31 -
Veel ophef geweest over het eerste seizoen. Eerlijk gezegt vond ik het niet echt bijzonder. Ik zal wel de eerste aflevering van het tweede seizoen gaan kijken maar die aflevering moet me ook meteen pakken anders laat ik het verder voor wat het is.
Reageer
Squid Game