Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Squid Game seizoen twee gaat nog dit jaar van start

Squid Game seizoen twee gaat nog dit jaar van start

Regisseur Hwang Dong-hyuk belooft dat nieuwe afleveringen van Squid Game “het wachten waard zullen zijn.”
Het tweede seizoen van Squid Game gaat op 26 december in première en brengt fans terug naar de verdraaide competitie die centraal staat in de serie. Regisseur Hwang Dong-hyuk is enthousiast over wat er komen gaat. "Ik heb het druk, maar ik zal ervoor zorgen dat het het wachten waard is," vertelde Hwang in 2023 aan Netflix.

Het eerste seizoen van Squid Game introduceerde fans aan het dodelijke spel van de K-drama, dat burgers dwingt om met hun leven te gokken. In ruil daarvoor kunnen ze een wereld veranderende geldprijs winnen — of de verschrikkelijke gevolgen ondervinden. Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) is de hoofdpersoon van Squid Game , en het tweede seizoen zal verdergaan na Gi-huns verbijsterende beslissingen in de finale van het eerste seizoen.

"De cast en crew steken echt hun hart en ziel in de opnames van het tweede seizoen," vertelde uitvoerend producent Kim Ji-yeon in december aan Netflix. "Ik hoop dat je op de hoogte blijft en voor ons blijft supporteren!"

15796 SG2

'Drie jaar na het winnen van Squid Game, blijft Player 456 vastbesloten om de mensen achter het spel te vinden en een einde te maken aan hun wrede sport', staat in de officiële samenvatting van seizoen 2. 'Met dit fortuin om zijn zoektocht te financieren, begint Gi-hun met de meest voor de hand liggende plek: zoek naar de man in een strak pak die ddakji speelt in de metro. Maar wanneer zijn inspanningen eindelijk resultaat opleveren, blijkt het pad naar het neerhalen van de organisatie dodelijker te zijn dan hij zich had voorgesteld: om het spel te beëindigen, moet hij er weer heen.'

Het is bevestigd dat een aantal bekende gezichten terugkeren in de Squid Game cast , waaronder Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo en Wi Ha-jun. Nieuwkomers Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Park Sung-hoon, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won en Won Ji-an zullen allemaal verschijnen in Squid Game seizoen twee als een ensemble van kleurrijke nieuwe personages.

Houd je jumpsuit vast — er komt meer Squid Game aan. Regisseur Hwang bevestigt dat seizoen drie in 2025 komt en dat het het laatste seizoen van de serie zal zijn.

15796 sg3
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Faceman
zondag 4 augustus, 00:34
Dat is snel. Amper drie jaar na de laatste van seizoen 1.
3
Log in om een reactie achter te laten