Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teaser voor Squid Game seizoen twee onthult de terugkeer van Gi-hun

Teaser voor Squid Game seizoen twee onthult de terugkeer van Gi-hun

Gi-hun is terug in het spel nu Netflix de eerste teaser onthult voor het langverwachte tweede seizoen van Squid Game.
Lee Jung-jae herhaalt zijn rol als de kampioen en enige overlevende uit het eerste seizoen in de nieuwe clip, waarin een reeks gezichtsloze spelers in hun groene trainingspakken te zien is, waarvan de laatste het personage Seong Gi-hun blijkt te zijn.

Squid Game

De dramatisch verlichte teaser toont het nummer van elke speler op de achterkant van hun jacks, oplopend tot Gi-hun's #456.

Seizoen twee speelt zich af drie jaar nadat Gi-hun Squid Game won. Hij geeft het op om naar de Verenigde Staten te gaan en komt terug met een nieuw besluit in zijn hoofd. Hij duikt opnieuw in het mysterieuze overlevingsspel en start een nieuw spel op leven en dood met nieuwe deelnemers die bijeenkomen om de prijs van 45,6 miljard won te winnen.

Bedenker Hwang Dong-hyuk vertelde eerder dat Gi-hun in het nieuwe seizoen wraak zal nemen en als een ander, serieuzer personage het spel ingaat.

In het eerste seizoen schreef Dong-hyuk geschiedenis als de eerste Aziaat die een Emmy Award won voor Voortreffelijke Regie voor een Dramaserie. Jung-jae werd ook de eerste Aziatische man die Voortreffelijke Mannelijke Hoofdrol in een Dramaserie won, en ook de eerste die de prijs won voor een niet-Engelse serie.

Squid Game werd ook Netflix meest populairste serie aller tijden met een recordaantal van 1,65 miljard views in de eerste 28 dagen na de première in 2021.

Na de onthulling dat seizoen twee van Squid Game op donderdag 26 december van start zal gaan, kondigde Netflix vorige maand aan dat het derde en laatste seizoen in 2025 zal volgen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
woensdag 14 augustus, 17:58
Tja, ik weet niet hoor. Deze serie is toentertijd in mijn ogen sowieso veel te veel gehypet en eigenlijk een stuk minder leuk dan het Japanse Alice in Borderland dat rond diezelfde tijd draaide en een soortgelijk uitgangspunt had.
Bovendien was het helemaal niet de bedoeling van de maker om meer dan één seizoen te maken. Dat is hem eigenlijk min of meer opgedrongen door Netflix vanwege de enorme hype en toeloop die de serie opleverde.

Het eerste seizoen had een afgerond verhaal, dit vervolgen is helemaal niet nodig of zelfs logisch. En als ik de inhoud nu lees, dan lijkt het eigenlijk zo ongeveer hetzelfde stramien te volgen. Ik ben wel benieuwd hoe ze het gaan spinnen dat hij nu toch weer mee gaat doen, terwijl hij in principe al zijn doelen al had gehaald in het eerste seizoen. Maar verder heb ik geen hoge verwachting qua originaliteit.
4
Log in om een reactie achter te laten