Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sneak Peek voor vijfde en laatste seizoen van Star Trek: Discovery onthuld op Comic-Con

Sneak Peek voor vijfde en laatste seizoen van Star Trek: Discovery onthuld op Comic-Con

Het is het begin van het einde voor Star Trek: Discovery. De San Diego Comic-Con gaf vrijdag een sneak peek aan de fans voor het vijfde seizoen, dat ook het laatste seizoen wordt.
Seizoen vijf debuteert pas begin 2024 (een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt), maar fans zijn getrakteerd op een voorproefje van het laatste seizoen, dat werd vrijgegeven tijdens San Diego Comic-Con.

In de vijf minuten durende clip achtervolgt Captain Burnham (Sonequa Martin-Green) Moll (Eve Harlow) en L'ak (Elias Toufexis) door hun sterrenschip vast te houden terwijl het met warpsnelheid reist. De clip is niet voor iedereen te zien, maar een teaser met beelden van achter de schermen voor het vijfde seizoen wel. Deze kun je onderaan dit nieuwsbericht vinden.

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery, dat in 2017 werd gelanceerd, is een legendarische serie voor Paramount+. Het hielp bij de aankondiging van de toen nieuwe streamer CBS All Access als de eerste originele serie in opdracht. Het lanceerde ook de Star Trek-franchise op de streamer, die is uitgegroeid tot vijf huidige series. Met Star Trek: Picard, waarvan momenteel het laatste seizoen wordt uitgezonden, zal Star Trek: Discovery de laatste CBS All Access-serie zijn die eindigt op Paramount+.

In het vijfde en laatste seizoen ontdekken Kapitein Burnham (Sonequa Martin-Green) en de bemanning van de USS Discovery een mysterie dat hen op een episch avontuur door de melkweg zal sturen om een oude kracht te vinden waarvan het bestaan eeuwenlang opzettelijk verborgen is gehouden. Maar er zijn ook anderen op jacht - gevaarlijke vijanden die wanhopig zijn om de prijs voor zichzelf op te eisen en voor niets zullen stoppen om het te krijgen.

Star Trek: Discovery wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Alex Kurtzman, Michelle Paradise, Heather Kadin, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry en Trevor Roth zijn de uitvoerende producenten. Alex Kurtzman en Michelle Paradise zijn de co-showrunners.

Bekijk hieronder een teaser voor het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten