Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum en trailer voor seizoen vier van Star Trek: Lower Decks

Startdatum en trailer voor seizoen vier van Star Trek: Lower Decks

Het is bijna tijd voor meer Star Trek: Lower Decks. Samen met de releasedatum, die werd aangekondigd tijdens San Diego Comic-Con, heeft Paramount+ ook een trailer voor het nieuwe seizoen vrijgegeven.
In seizoen vier vernietigt een onbekende kracht sterrenschepen en bedreigt de galactische vrede. Gelukkig is de bemanning van de U.S.S. Cerritos niet belangrijk genoeg voor dat soort dingen! In plaats daarvan houden vaandrigs Mariner, Boimler, Tendi, Rutherford en voorlopig vaandrig T'Lyn zich bezig met hun Starfleet-taken, ontwijken ze kwaadaardige computers en komen ze vast te zitten in een paar grotten - terwijl ze onderweg nieuwe en klassieke aliens tegenkomen.

Seizoen vier van de animatieserie debuteert met twee afleveringen op donderdag 7 september op Paramount+.

Bovendien brengt Star Trek: Lower Decks een hommage aan Star Trek: IV: The Voyage Home met zijn nieuwe poster voor de serie.

13843 poster Star Trek: Lower Decks s4

De Starfleet bemanning op de 'lagere dekken' van de U.S.S. Cerritos bestaat uit vaandrig Beckett Mariner, ingesproken door Tawny Newsome; vaandrig Brad Boimler, ingesproken door Jack Quaid; vaandrig Tendi, ingesproken door Noël Wells; en vaandrig Rutherford, ingesproken door Eugene Cordero. De Starfleet-personages die deel uitmaken van de brugbemanning van de U.S.S. Cerritos zijn kapitein Carol Freeman, ingesproken door Dawnn Lewis; commandant Jack Ransom, ingesproken door Jerry O'Connell; luitenant Shaxs, ingesproken door Fred Tatasciore; en dokter T'Ana, ingesproken door Gillian Vigman.

Star Trek: Lower Decks wordt geproduceerd door CBS' Eye Animation Productions, de animatietak van CBS Studios, Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Secret Hideout's Alex Kurtzman, Rod Roddenberry Entertainment's Rod Roddenberry en Trevor Roth en Katie Krentz (219 Productions) zijn de uitvoerende producenten naast bedenker en showrunner Mike McMahan.

Aaron Baiers (Secret Hideout), die McMahan bij het project heeft betrokken, is ook uitvoerend producent. Titmouse (Big Mouth (2022)), het met een Emmy Award bekroonde onafhankelijke animatieproductiebedrijf, fungeert als animatiestudio voor de serie.

Bekijk hieronder de trailer voor Star Trek: Lower Decks seizoen vier.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten