Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Star Trek: Picard vernieuwd, tweede seizoen heeft trailer en startmaand

Star Trek: Picard vernieuwd, tweede seizoen heeft trailer en startmaand

"We hebben drie dagen voordat de toekomst onherroepelijk wordt veranderd", zegt Patrick Stewart (Picard) uit Star Trek: Picard met een veelzeggende laatste blik op het tweede seizoen van de Paramount+ sciencefictionserie.
De toekomst was echter op meer dan één manier te zien op Star Trek Day voor Jean-Luc, aangezien de nieuwste Picard- trailer (bekijk hem hieronder) onthulde dat de serie zijn tweede seizoen in februari volgend jaar zal lanceren.

Video on youtube


Alsof dat nog niet genoeg was voor trouwe fans van de voormalige USS Enterprise-kapitein, vermeldde het Star Trek Day-nieuws van vandaag ook dat Star Trek: Picard terug zal zijn voor een derde seizoen.


In het tweede seizoen met tien afleveringen waarin Picard en zijn bemanningsleden een totalitaire toekomst zien en terugspringen naar een 21e-eeuwse City of Angels om dingen goed te maken, had de trailer, die woensdag verscheen, ook een paar intieme blikken. Er was de terugkeer van John de Lancie's Q en een eerste blik op Annie Wersching als de Borg-koningin. Laatstgenoemde Bosch-aluin werd een paar dagen geleden aangekondigd als toevoeging aan Star Trek: Picard .

Naast Stewart en Ryan zien we in Picard ook Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Orla Brady en Brent Spiner terugkeren voor het tweede seizoen.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten