Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer en poster voor Star Trek: Prodigy seizoen twee vrijgegeven

CBS Studios heeft de officiële trailer en poster voor het tweede seizoen van Star Trek: Prodigy vrijgegeven.

In de trailer zien we de terugkeer van Vau N'Akat schurk Asencia (Jameela Jamil) en Starfleet Officier Commandant Tysess (Daveed Diggs) in de cast. Seizoen twee bevat ook een geheime missie en een heleboel rare tijdparadoxen: "Dit is een supergave mooie rit!"

Je kunt de trailer onderaan dit nieuwsbericht bekijken en de details van de serie en de poster hieronder bekijken.

15570 poster Star Trek: Prodigy season 2

Netflix heeft maandag 1 juli ingesteld voor de release van Star Trek: Prodigy seizoen twee, volgens de app van de streamer.

Netflix pikte de serie vorig jaar oktober op nadat Paramount+ in juni besloot om een aantal Originals, waaronder Star Trek: Prodigy, van het platform te halen in het kader van een bezuinigingsronde en om niet door te gaan met het eerder bestelde seizoen van twintig afleveringen van de animatieserie, waaraan al gewerkt werd.

Dit is het derde thuis voor Star Trek: Prodigy, dat oorspronkelijk een Nickelodeon-serie was gezien de jongere doelgroep die niet overeenkomt met de rest van de franchise. De serie migreerde daarna naar Paramount+.

Star Trek: Prodigy volgt een bont gezelschap van jonge aliens die moeten uitzoeken hoe ze moeten samenwerken terwijl ze door een groter sterrenstelsel navigeren, op zoek naar een betere toekomst. Deze zes jonge verschoppelingen weten niets over het schip dat ze in beslag hebben genomen - een primeur voor de Star Trek-franchise - maar in de loop van hun avonturen maken ze kennis met Starfleet en de idealen die het vertegenwoordigt.

De serie is ontwikkeld door Emmy-winnaars Kevin en Dan Hageman, samen met Star Trek-universum chef Alex Kurtzman en zijn team bij Secret Hideout.

Star Trek: Prodigy is van CBS Studios' Eye Animation Productions; Nickelodeon Animation; Secret Hideout; en Roddenberry Entertainment. Kurtzman, Heather Kadin, Aaron Baiers, Rod Roddenberry en Trevor Roth zijn de uitvoerende producenten, naast co-showrunners Kevin en Dan Hageman.

Ben Hibon regisseert, produceert en heeft de creatieve leiding over de animatieserie. Aaron Waltke en Patrick Krebs zijn momenteel ook co-uitvoerend producenten.
Video on youtube
Vorige aflevering
Supernova (2)
Supernova (2)
01x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star Trek: Prodigy