Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Holly Hunter gecast in Star Trek: Starfleet Academy

Oscarwinnares Holly Hunter speelt de hoofdrol in de aankomende serie Star Trek: Starfleet Academy van Paramount+.
De serie wordt geproduceerd door CBS Studios en volgt de avonturen van een nieuwe klas cadetten van Starfleet terwijl ze volwassen worden op een van de meest legendarische plekken in het heelal.



Hunter (foto) zal de kapitein en kanselier van Starfleet Academy spelen in de serie die later deze zomer in productie gaat.

Volgens de logline: Star Trek: Starfleet Academy laat kijkers kennismaken met een jonge groep cadetten die samenkomen om een gemeenschappelijke droom van hoop en optimisme na te streven. Onder de waakzame en veeleisende ogen van hun instructeurs ontdekken ze wat er nodig is om Starfleet-officier te worden terwijl ze opbloeiende vriendschappen, explosieve rivaliteiten, eerste liefdes en een nieuwe vijand die zowel de academie als de Federatie zelf bedreigt, doorkruisen.

Alex Kurtzman en Noga Landau fungeren als co-showrunners en produceren de serie samen met de uitvoerende producenten Gaia Violo, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa en John Weber. De eerste aflevering van de serie is geschreven door Gaia Violo.

Star Trek: Starfleet Academy wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hunter is vooral bekend van haar rol als Detective Grace Hanadarko in de TNT-misdaadserie Saving Grace. Ook was ze te zien in Top of the Lake tegenover Elisabeth Moss, Succession van HBO en de miniserie The Comey Rule van Showtime.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten