Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Strange New Worlds introduceert personage uit klassieke Star Trek-serie

Paramount+ heeft een eerste blik op het derde seizoen van de serie Star Trek: Strange New Worlds onthuld.

De streamer kondigde ook aan dat Cillian O'Sullivan (foto onder) zal meedoen als terugkerende gastacteur in het komende seizoen, in de rol van Dr. Roger Korby.

15761 Cillian O'Sullivan

Korby, een personage dat voor het eerst werd geïntroduceerd in Star Trek: The Original Series en werd vertolkt door Michael Strong, is een gerenommeerd archeoloog en wetenschapper die bekend staat om zijn baanbrekende werk op het gebied van medische archeologie.

Het team heeft vandaag ook onthuld dat Scotty, het iconische Star Trek-personage dat bekend staat als hoofdingenieur aan boord van het sterrenschip USS Enterprise, regelmatig aanwezig zal zijn in seizoen drie. Daarnaast zal het seizoen volgens uitvoerend producent Akiva Goldsman een aflevring bevatten met "een Hollywood moordmysterie die geworteld is in de Star Trek realiteit". Bekijk de Star Trek: Strange New Worlds-clip en de nieuwe reeks foto's onderaan dit nieuwsbericht.

Het nieuws over Star Trek: Strange New Worlds kwam uit het Star Trek-universum panel van Paramount+ op San Diego Comic-Con afgelopen weekend. Onder de mensen die de serie presenteerden op het panel waren castleden Rebecca Romijn en Ethan Peck, samen met uitvoerend producenten Alex Kurtzman, Goldsman en Henry Alonso Myers.

Star Trek: Strange New Worlds is gebaseerd op de jaren dat kapitein Christopher Pike (Anson Mount) aan het roer stond van de U.S.S. Enterprise en volgt kapitein Pike, wetenschapsofficier Spock (Peck), Number One (Romijn) en de bemanning van de U.S.S. Enterprise in de jaren voordat kapitein Kirk aan boord van het sterrenschip ging, terwijl ze nieuwe werelden in het heelal verkennen. De serie komt in 2025 terug voor het derde seizoen en is al vernieuwd voor een vierde.

Anderen acteurs in de cast zijn Jess Bush, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Melissa Navia, Babs Olusanmokun en Martin Quinn, samen met speciale gastacteurs Paul Wesley en Carol Kane.

De serie wordt geproduceerd door CBS Studios, Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Uitvoerend producenten van de serie zijn Kurtzman, Goldsman, Jenny Lumet, Myers, Aaron Baiers, Dana Horgan, Davy Perez, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry en Trevor Roth.

Star Trek: Strange New Worlds is momenteel exclusief te streamen op Paramount+ in de VS, Groot-Brittannië, Latijns-Amerika, Australië, Zuid-Korea, Italië, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De serie wordt gestreamd op SkyShowtime in Scandinavië, Nederland, Spanje, Portugal en Centraal- en Oost-Europa. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

15761 Star Trek: Strange New Worlds s3 foto 1

15761 Star Trek: Strange New Worlds s3 foto 2
Video on youtube
Vorige aflevering
Hegemony
Hegemony
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Star Trek: Strange New Worlds