Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Star krijgt geen vierde seizoen

FOX heeft besloten om geen vierde seizoen te gaan bestellen van de muzikale dramaserie Star.

Het is stil bij Star, de muzikale dramaserie van FOX. FOX heeft besloten dat het derde seizoen, dat op 8 mei zijn laatste aflevering heeft gehad, het allerlaatste zal zijn. De serie met onder anderen Queen Latifah, Brandy Norwood, Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O’Grady, Amiyah Scott, Quincy Brown, Miss Lawrence, Lance Gross, Luke James, Matthew Noszka en William Levy in de hoofdrollen is gesitueerd in Atlanta en vertelt het verhaal van drie jonge zangtalenten. We zien hun strijd om het te maken in de muziekindustrie.



Het derde seizoen van Star bij FOX behaalde een gemiddelde van iets meer dan 3,5 miljoen kijkers. Daarmee is het niet een top kijkcijferkanon voor de zender, maar de serie staat wel daarmee in de top 10 van best bekeken FOX-series.

Vind jij het jammer Star is gecanceld na drie seizoenen?

Vorige aflevering
When the Levee Breaks
When the Levee Breaks
03x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Rayana
12 Mei 2019 12:55 -
Ik vind het jammer!
Reageer
avatar_DAVE2804
12 Mei 2019 17:17 -
Beste mensen, als jullie enkele acteurs bij naam willen noemen houdt het dan ook gewoon bij enkele acteurs. Er staat in de zin immers: "De serie met o.a. ....." en vervolgens komen er maar liefst 13 (!) namen voorbij, waarvan ook nog eens twee keer dezelfde (Luke James). Of speelt deze acteur een dubbele rol dat hij twee keer genoemd wordt? Grapje hoor, verder is het een goed artikel. Het viel me gewoon op.
Reageer
avatar_Mandy1966
12 Mei 2019 17:24
Ook de schrijvers zijn slechts mensen en maken soms hier en daar wel eens een foutje. Ik zal het direct aanpassen.
Reageer
Star