Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Michelle Yeoh is een 'bad bitch' in nieuwe trailer van Star Trek: Section 31

Normaal gesproken besteed MijnSerie geen aandacht aan films, maar soms kun je er niet omheen en dat geldt zeker voor Star Trek: Section 31, de eerste televisiefilm in het Star Trek-universum.

Ze is een tiran die "haar eigen volk met miljoenen heeft vermoord". En als iemand haar een "bad bitch" ("slecht kreng") noemt, glimlacht ze en geniet van de aandacht.

Dat is keizer Philippa Georgiou, gespeeld door Academy Award-winnares Michelle Yeoh, in de trailer voor Star Trek: Section 31 die begin 2025 uitkomt.

Star Trek: Discovery

In de film herneemt Yeoh haar rol als Philippa Georgiou (in het midden op de foto), een personage dat ze voor het eerst speelde in het eerste seizoen van Star Trek: Discovery. Ze heeft nu de taak om de United Federation of Planets te beschermen terwijl ze de zonden uit haar verleden onder ogen moet zien.

Star Trek: Section 31 is geschreven door Craig Sweeny en geregisseerd door Olatunde Osunsanmi. De productie is in handen van Alex Kurtzman, Craig Sweeny, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry, Trevor Roth en Yeoh en wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment.

Op Comic-Con werd ook onthuld dat Miku Martineau de jonge Philippa zal spelen in de film. De rest van de cast bestaat uit Omari Hardwick, Kacey Rahl, Sam Richardson, Sven Ruygrok, Robert Kazinsky, Humberly Gonzalez en James Hiroyuki Liao.

Star Trek: Section 31 wordt door Paramount+ gepresenteerd als een speciaal filmevenement en zal exclusief te streamen zijn op de streamer in de VS en in alle internationale markten waar de service beschikbaar is. De film wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.
Video on youtube
Vorige aflevering
Turnabout Intruder
Turnabout Intruder
03x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
30 jul 2024 17:08 -
Ik keek hier eigenlijk best wel naar uit, maar nu ik de trailer heb gezien toch een stuk minder. Een zielig ontstaansverhaal over de keizerin? Daar zat ik nou niet op te wachten. Past ook niet echt bij haar karakter. En dan die muziek. Vreselijk.
Ik hoop dat ik het totaal verkeerd interpreteer, maar anders wordt dit de zoveelste teleurstelling van het "nieuwe Star Trek".
Reageer
Star Trek