Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Britse Apple TV+ comedyserie Still Up krijgt premièredatum

Still Up komt binnenkort naar Apple TV+. De streamingdienst heeft een premièredatum vastgesteld voor de romantische comedyserie, die een stel slapeloze mensen volgt.

De comedyserie, met in de hoofdrollen Antonia Thomas (The Good Doctor), Craig Roberts (Red Oaks), Blake Harrison (World on Fire), Lois Chimimba (The One), Luke Fetherston (Almost Never), Rich Fulcher (Kidding) en Sam Spiro (Sex Education), wordt geproduceerd door Paul Schlesinger en Phil Clarke.

13922 Still Up foto 1

Apple TV+ onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Apple TV+ onthulde vandaag een eerste blik op de nieuwe komedie Still Up en deelde mee dat de nieuwe serie van acht afleveringen op vrijdag 22 september wereldwijd in première gaat. Met Antonia Thomas (The Good Doctor, Lovesick) en Craig Roberts (Red Oaks) in de hoofdrollen, zal Still Up debuteren met de eerste drie afleveringen, gevolgd door elke week een aflevering op vrijdag tot en met 27 oktober.

Still Up is een bijna romantische comedy die zich afspeelt in de nachtelijke wereld van slapeloze Danny (Roberts) en Lisa (Thomas) die geen geheimen hebben behalve hun gevoelens voor elkaar. In de ensemblecast spelen ook Blake Harrison, Lois Chimimba, Luke Fetherston en Rich Fulcher mee.

Still Up is bedacht en geschreven door Steve Burge (Dodger) en Natalie Walter. Bryce Hart (Ten Percent) schrijft ook mee aan de serie. De regie is in handen van BAFTA Award-genomineerde John Addis. Still Up is geproduceerd voor Apple TV+ door Various Artists Limited, met als uitvoerend producenten BAFTA Award-winnaar Paul Schlesinger (Funny Woman), Emmy Award-winnaar Phil Clarke (I May Destroy You) en geproduceerd door Arabella McGuigan (Brief Encounters).

Apple TV+ biedt eersteklas, meeslepende drama- en comedyseries, speelfilms, baanbrekende documentaires en entertainment voor kinderen en gezinnen, en is beschikbaar om op al je favoriete schermen te bekijken. Na de lancering op 1 november 2019 werd Apple TV+ de eerste volledig originele streamingdienst die wereldwijd van start ging en heeft het bedrijf sneller dan enige andere streamingdienst bij zijn debuut meer originele hits in première gebracht en meer bekroningen ontvangen. Tot nu toe zijn Apple Original-films, -documentaires en -series bekroond met 371 overwinningen en 1.545 nominaties, waaronder de meervoudig met een Emmy Award bekroonde komedie Ted Lasso en de historische Oscar-winnaar CODA".
Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Still Up