Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Stitchers krijgt een derde seizoen

Stitchers krijgt een derde seizoen

Emma Ishta en Kyle Harris hebben het zelf via een live Facebook Q&A sessie aangekondigd: Stitchers komt terug met een derde seizoen. Het derde seizoen van Stitchers krijgt tien afleveringen en zal in 2017 te zien zijn bij Freeform.

“De gepassioneerde fans van Stitchers hebben luid en duidelijk aangegeven dat ze meer van deze serie wilden, en wij hebben geluisterd,” vertelde Karey Burke, uitvoerend vicepresident programmering en ontwikkeling bij Freeform. “Stitchers heeft bewezen dat het consequent sterk presteert en we zijn trots op het feit dat het #smartgirl wereldwijd bejubelt.”

Stitchers is voor Freeform hun een na beste serie, net na Shadowhunters en nog voor Pretty Little Liars. Stitchers gaat over een jonge vrouw die bij een geheime overheidsinstelling komt te werken. Zij wordt in onlangs overleden mensen gestopt en via de herinneringen van die persoon onderzoeken ze moorden.

Ben jij blij dat Stitchers vernieuwd is met een derde seizoen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

TM1993
7 oktober 2016, 11:00
Yes! Mijn favoriete serie komt terug! Ben echt heel blij! Geweldige serie! Door de 10 afleveringen per seizoen gebeurt er altijd erg veel en zijn er geen "filler"afleveringen. Geweldige personages, een interessant mysterie en het Stitchen!!! En meer Cameron & Kirsten, ik vind ze zó leuk samen!!! Kan het niet wachten, ook al moet de productie van seizoen 3 nog beginnen! Kom maar op met seizoen 3!!!
0
sarlottje
7 oktober 2016, 16:38
Yes, wat leuk dat de serie is vernieuwd!
0
Log in om een reactie achter te laten