Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Stranger Things vernieuwd met allerlaatste vijfde seizoen, startdatum voor seizoen vier

Stranger Things vernieuwd met allerlaatste vijfde seizoen, startdatum voor seizoen vier

Stranger Things, de Netflix-serie sinds 2016, is vernieuwd met een vijfde en laatste seizoen. Het vierde seizoen is opgesplitst in twee delen. Spin-off is in de maak.
Naast de vernieuwing, zei de streamer dat het langverwachte vierde seizoen van de serie in twee 'volumes' zal worden uitgebracht. De eerste op 27 mei en de tweede op 1 juli. In een open brief aan fans (zie twitter bericht), zeiden mede-makers Matt en Ross Duffer dat het gesplitste seizoen het resultaat was van de negen afleveringen van het seizoen met een totale speelduur die twee keer zo lang was als die van elk vorig seizoen.

De Duffer Bros merkten op dat de volledige serie naar verwachting vier of vijf seizoenen zou zijn toen ze de serie voor het eerst zagen, dus het einde is geen verrassing. Bovendien zal het niet het einde van de franchise zijn, beloofden ze.

De serie is driemaal genomineerd voor een Emmy voor Beste Drama en is één van Netflix' meest bekeken titels tot nu toe. Seizoen drie trok 582 miljoen uur aan kijktijd en was daarmee de op één na populairste Engelstalige serie in de Netflix Top 10. Seizoen twee had 427 miljoen uur, op plaats 10.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

ArtSeries
18 februari 2022, 13:38
Fantastisch dat er nog een vijfde seizoen komt, helemaal toppie.
1
BlackBiker
18 februari 2022, 18:29
Ik ben best benieuwd naar dit seizoen. maar omdat het allemaal zo lang duurt hoop ik wel dat de continuïteit er een beetje in blijft. De kinderen zijn inmiddels al lang geen kinderen meer....
Inderdaad had ik jaren geleden al eens gelezen dat ze een verhaallijn voor vijf seizoenen hadden. En daar houden de Duffers zich aan. Prima, zo lijken ze het in elk geval niet maar uit te rekken.
1
Log in om een reactie achter te laten