Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Productie laatste seizoen Stranger Things opgeschoven door schrijversstaking

Productie laatste seizoen Stranger Things opgeschoven door schrijversstaking

Fans van Netflix's Stranger Things zullen langer moeten wachten op het vijfde en laatste seizoen, waarvan de start van de productie wordt vertraagd door de schrijversstaking.
Geconfronteerd met het vooruitzicht om te filmen zonder schrijvers op de set, hebben de makers, uitvoerende producenten en showrunners de Duffer Brothers ervoor gekozen om de productie uit te stellen.

"Het schrijven stopt niet als het filmen begint", schreven ze op het officiële Twitter-account van de schrijvers van Stranger Things. Hoewel we enthousiast zijn om de productie te starten met onze geweldige cast en crew, is dat niet mogelijk tijdens deze staking. We hopen dat er snel een eerlijke deal wordt bereikt zodat we allemaal weer aan het werk kunnen. Tot dan - over en uit. #wgastrong."

Stranger Things

Deadline heeft bevestigd dat de productie van seizoen vijf van de kaskraker, die binnenkort zou beginnen, wordt uitgesteld. Er is geen nieuwe startdatum vastgesteld.

De scripts voor het vijfde seizoen van Stranger Things zouden geschreven zijn; het schrijven voor het laatste seizoen begon op 2 augustus 2022.

Matt en Ross Duffer vertelden Deadline vorig jaar dat een belangrijk doel van het laatste seizoen is om "de landing vast te houden."

"Personages gaan al in actie komen, ze gaan al een doel en een drive hebben, en ik denk dat dat minstens een paar uur gaat schelen en dit seizoen echt anders laat voelen," zei Matt Duffer toen. "Ik weet zeker dat de afsluiting veel langer zal zijn, het wordt Return of the King-achtig met acht eindes."

Bekijk hieronder nog eens de trailer van het vorige seizoen (seizoen vier, deel 2) van Stranger Things.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten