Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Linda Hamilton (The Terminator) gecast in laatste seizoen van Stranger Things

Actrice Linda Hamilton, onder andere bekend uit The Terminator filmreeks, gaat deel uitmaken van de cast van Stranger Things voor het vijfde en laatste seizoen.

Netflix kondigde de casting van Hamilton aan tijdens het fan-evenement van de streamer in São Paulo, Brazilië op zaterdag. Er zijn nog geen details bekendgemaakt over Hamiltons rol.



Hamilton (foto) is vooral bekend als Sarah Connor in de Terminator-franchise en speelde onlangs nog de hoofdrol in Terminator: Dark Fate. Ze werd in de jaren tachtig genomineerd voor zowel een Emmy als twee Golden Globe awards voor haar werk in CBS-serie Beauty and the Beast (1987) en ontving haar derde Golden Globe-nominatie voor haar optreden in USA Network's A Mother's Prayer (1995).

Het is onduidelijk wanneer het vijfde seizoen van Stranger Things zal debuteren op Netflix, gezien het feit dat de productie is uitgesteld vanwege de aanhoudende schrijversstaking. Alle scripts zijn geschreven, maar nu de startdatum van de productie op 2 augustus is geschrapt en is er nog geen nieuws over wanneer de camera's nu wel gaan draaien.

In november deelden de gebroeders Duffer dat de eerste aflevering van Stranger Things seizoen vijf 'The Crawl' zal heten.

Seizoen vier eindigde met Eleven (Millie Bobby Brown) en de rest van de bende uit Hawkins, Indiana, verslagen door Vecna (Jamie Campbell Bower). De poort naar de Upside Down is geopend en nu zijn de monsters vrij om door de echte wereld te zwerven.

In een notitie voor Deadline's It Starts On The Page-reeks schreven de gebroeders Duffer dat ze "een Empire Strikes Back-stijl einde wilden" voor het voorlaatste seizoen.

"De slechterik wint. Vrienden (helden) sterven of zijn zwaar gewond," voegden ze eraan toe. "We voelden dat dit leidde tot een aantal ongelooflijk verwoestende optredens van onze cast, als ze oog in oog komen te staan met dood en verlies, een gevoel dat een donkere wolk over het laatste seizoen zal werpen."
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things