Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Start tweede seizoen Stranger Things op Halloween

Op zondag 5 februari werd de Super Bowl uitgezonden. En daarin zat goed nieuws voor alle Stranger Things fans. Op 31 oktober 2017 zal het tweede seizoen van Stranger Things te zien zijn bij Netflix.

Video on youtube


Vele football fans hebben deze zondagavond de trailer genaamd ‘The world is turning upside down’ kunnen zien. Daarna ging het nieuws als een lopend vuurtje over het internet. Het eerste seizoen, dat 15 juli 2016 in première ging bij Netflix, was een regelrechte hit. Acht afleveringen lang zien de kijkers de zoektocht van de vrienden, broer en moeder naar de verdwenen Will Byers. En de hulp die ze daarbij krijgen van het vreemde meisje Eleven.

In het tweede seizoen komen er drie nieuwe karakters, Max (Sadie Sink), Billy (Dacre Montgomery) en Roman (Linnea Berthelsen). Max is een tomboy, die een gecompliceerde band heeft met haar stiefbroer Billy. Billy is een gespierde zeventienjarige pestkop die vooral houdt van andermans vriendinnen, drinkt en als een malloot rondscheurt in zijn zwarte Chevrolet. En dan is er nog Roman, een dertiger met een duister verleden die zint op wraak.

Over de verhaallijn van het tweede seizoen is verder nog zeer weinig bekend, behalve dat deze zal plaatsvinden in het najaar van 1984, en de verdwijning van Will blijkt pas het begin te zijn.

Wat verwacht jij van het tweede seizoen van Stranger Things?


De cast van Stranger Things poseert in de perskamer, nadat ze een Screen Actors Guild Award te hebben gewonnen voor Uitstekende prestaties door een Ensemble in een Dramaserie.
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_crix
07 feb 2017 09:25 -
Top
Reageer
Stranger Things