Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult titels derde seizoen Stranger Things

Netflix heeft een teaser uitgebracht voor het derde seizoen van de Amerikaanse serie Stranger Things. De video geeft een voorproefje van de titels van de acht afleveringen die 2019 zullen verschijnen.

De titels vertellen ons absoluut niets, maar de diehard fans van de serie zullen zich ongetwijfeld inspannen om de betekenis te vinden van elke titel die in de trailer wordt onthuld. Het gaat om 'Suzie, Do You Copy?', 'The Mall Rats', 'The Case of the Missing Lifeguard', 'The Sauna Test', 'The Source', 'The Birthday', 'The Bite' en 'The Battle of Starcourt'. De trailer eindigt met: 'In de zomer van 1985 gaat het avontuur verder ...'. Dat is omdat de serie is gesitueerd in de jaren ’80.

Wanneer het derde seizoen van Stranger Things precies beschikbaar komt in 2019 is nog niet onthuld door Netflix, maar dat zal ergens in de zomer zijn. Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in Stranger Things in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. Het derde seizoen van Stranger Things begint vrolijk en licht, maar neemt al snel een duistere wending en speelt zich gedeeltelijk af in een winkelcentrum.

Zie ook het artikel Makers van nieuw seizoen Stranger Things nog bezig met casting dat MijnSerie op 23 september publiceerde.

Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_thujabinah
10 dec 2018 21:09 -
Ik kijk er al naar uit!!!!
Reageer
avatar_TnTNL
12 dec 2018 08:21 -
Cool, ben benieuwd!
Reageer
Stranger Things