Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Stranger Things lijkt er te komen

Dat Stranger Things een kijkcijferkanon is, hoeven we niet te vertellen aan de lezers van MijnSerie. Volgens Production Weekly zouden de opnames van het vierde seizoen al in oktober beginnen.

Volgens Production Weekly is het vierde seizoen in het najaar van 2020 te zien bij Netflix. Dat zou ook qua timing perfect uitkomen, zo rond de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Helemaal omdat in de laatste aflevering van seizoen drie hoofdrolspeler Mike aan Eleven vraagt om op bezoek te komen tijdens Thanksgiving.

Dit valt ook samen met wat actrice Cara Buono, die Karen Wheeler speelt in de serie, heeft gezegd. "We starten met het filmen van het nieuwe seizoen op 4 oktober", hintte zij eerder in de media.

Hoewel een vierde seizoen nog altijd niet officieel is bevestigd door Netflix, weten de makers Ross en Matt Duffer al precies waar ze heen willen met het verhaal. "We willen ons niet in een hoek schrijven", vertelt Ross. "We hebben daarom al in een vroeg stadium discussies met het schrijversteam om ervoor te zorgen dat we dezelfde richting op gaan. We weten nog niet alles, maar wel de grote lijnen."

Als het aan producer Shawn Levy ligt komt het vierde seizoen er sowieso, zo vertelde hij aan Collider. "We hebben al een duidelijk beeld wat er zal gebeuren in het vierde seizoen. Dit seizoen gaat er absoluut komen en het is heel goed mogelijk dat er daarna nog een seizoen volgt."

In een interview met Entertainment Weekly vertelden Ross en Matt Duffer eerder ook dat de kans aanwezig is dat ze Hawkins gaan verlaten. "Het grootste wat gaat gebeuren, is dat we langzaamaan een beetje meer vertellen", waarmee Matt doelt op toekomstige verhaallijnen in en rondom het plaatsje Hawkins.

Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things