Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Colin Farrell zoekt naar een vermist meisje in de onderwereld van Los Angeles in trailer Sugar

De trailer voor de aankomende Apple TV+ serie Sugar toont Colin Farrell als een privédetective op zoek naar een vermist meisje in Los Angeles.

Sugar is een aankomende serie over een man genaamd John Sugar, gespeeld door Colin Farrell, een privédetective die de dubieuze verdwijning onderzoekt van Olivia Siegel, de kleindochter van een legendarische Hollywoodproducent.

Naast Farrell heeft de serie hoofdrollen voor Nate Corddry, Massi Furlan, Bernardo Badillo, Sydney Chandler en Darwin Shaw.

Sugar

De trailer begint met John Sugar die vredig door Los Angeles rijdt met zijn hond. Snel gaat de scène over in het tonen van Sugar in een bloederig gevecht met verschillende mensen terwijl hij praat over een goed mens zijn. De Sugar-trailer verandert verder in chaos op de melodie van de hit California Dreamin' terwijl Farrells personage zich verder verdiept in een complexe zaak.

Farrell's rol in Sugar volgt op The Banshees of Inisherin, waarvoor hij net een Oscarnominatie heeft ontvangen. In die film speelde hij een heel andere rol dan in Sugar, want in tegenstelling tot zijn stuntelende Pádraic is John Sugar een keiharde thrillerheld. Sugar valt buiten het typische oeuvre van Farrell, dat de laatste tijd films als The Batman, Thirteen Lives en After Yang bevat.

Sugar is gemaakt door Mark Protosevich, die zijn televisiedebuut maakt. Protosevich heeft onder andere scenario's geschreven voor speelfilms, waaronder I Am Legend en de remake van Oldboy in 2013. De bedenker is ook een van de schrijvers van Sugar, naast Sam Catlin, Donald Joh en David Rosen. De afleveringen van Sugar worden geregisseerd door Fernando Meirelles en Adam Arkin.

Afgaande op de trailer belooft Sugar actie en mysterie. Zelfs voordat John Sugar in de zaak Olivia Siegel wordt gekatapulteerd, lijkt het erop dat hij een privédetective is die goed bekend is met botsingen met gewelddadige mensen. Hopelijk zorgt de combinatie van deze elementen voor interessante dramatische spanningen in Sugar.

Sugar gaat op vrijdag 5 april in première op Apple TV+ en duurt acht afleveringen tot 17 mei.

Hieronder kun je de trailer voor Sugar bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Farewell
Farewell
01x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
07 maa 2024 11:36 -
In de titel moet het woord onderbuik gewijzigd worden in onderwereld.
Reageer
avatar_DAVE2804
07 maa 2024 12:18
Aangepast. In het originele artikel stond "the underbelly of LA", vandaar.
Reageer
Sugar