Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sequel-serie Suits in de maak bij USA Network

Sequel-serie Suits in de maak bij USA Network

Mogelijk hebben we nog niet het laatste gezien van Suits op het kleine scherm. Seriemaker Alan Korsh werkt aan een nieuwe serie die zich afspeelt in het Suits-universum.
De originele serie kende een enorme populariteitsboost na de release eerder dit jaar op de streamingdienst Netflix.

Met in de hoofdrollen Patrick J. Adams, Gabriel Macht, Gina Torres, Meghan Markle, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Dulé Hill, Amanda Schull en Katherine Heigl volgt de serie Mike Ross (Adams) terwijl hij werkt voor de succesvolle advocaat Harvey Spectre (Macht) bij een groot advocatenkantoor in New York, terwijl hij probeert te verbergen dat hij geen papieren heeft gehaald.

14468 Suits 1

Volgens bronnen speelt de nieuwe serie zich af in Los Angeles, maar is dit nog niet volledig vormgegeven. De originele serie werd negen seizoenen uitgezonden op USA Network.

Het is mogelijk dat de nieuwe serie ook op USA Network wordt uitgezonden. Ondanks dat het netwerk gestopt is met originele series, wil de kabelzender, mede dankzij de hernieuwde interesse in Suits, terugkeren naar het ‘blauwe hemel’-tijdperk van programmeren. De eerste nieuwe serie die dat model volgt, zou in 2025 kunnen verschijnen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Ferron
12 december 2023, 09:21
Meestal kunnen de opvolgers niet tippen aan het origineel, maar ik ben toch benieuwd.
3
Log in om een reactie achter te laten