Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

AppleTV+ onthult cast van duistere comedy Sunny

Sunny heeft vijf nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van het duistere comedy-drama van Rashida Jones.

De serie Sunny is gebaseerd op het boek Dark Manual van Colin O'Sullivan. Joanna Sotomura, Yukiko Ehara (You), Annie the Clumsy, Judy Ongg en Jun Kunimura spelen naast Rashida Jones in de serie.



Het volgende werd onthuld over de Apple TV+-serie en de rollen die Jones (foto) en de nieuwe toevoegingen zullen spelen:

“Jones schittert als Suzie, een Amerikaanse vrouw die in Kyoto, Japan woont, wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar man en zoon verdwijnen bij een mysterieus vliegtuigongeluk. Als 'troost' heeft ze Sunny (Sotomura) gekregen, een van een nieuwe klasse huishoudelijke robots die is gemaakt door het elektronicabedrijf van haar man (Hidetoshi Nishijima). Hoewel Suzie aanvankelijk een hekel heeft aan Sunny's pogingen om de leegte in haar leven te vullen, ontwikkelen ze geleidelijk een onverwachte vriendschap, terwijl ze samen de duistere waarheid ontdekken over wat er echt met Suzie's familie is gebeurd, en gevaarlijk verstrikt raken in een wereld waarvan Suzie nooit wist dat ze bestond. Nishijima speelt Masa Sakamoto, Suzie's echtgenoot, en een briljante roboticus.

Sotomura's Sunny is een slimme, jonge, versnipperde en emotioneel geavanceerde robot met menselijke emoties, ontworpen om te behagen en goed te doen.

Annie the Clumsy speelt Mixxy, een nieuwe vriend van Suzie en een aspirant-mixoloog. Ze is gedurfd, pittig, een beetje een puinhoop, zowel letterlijk als emotioneel.

Yukiko Ehara, beter bekend als kortweg You, speelt Hime, de sterke en onafhankelijke dochter van de niet ouder wordende leider van de yakuza-clan in Kyoto en wil zijn opvolger worden.

Ongg speelt Noriko Sakamoto, moeder van Masa (Nishijima). Noriko is een rijke huisvrouw uit een oude Kyoto-familie. Ze houdt meer van haar zoon dan van wat dan ook, en daarom probeert ze haar schoondochter te tolereren.

Kunimura portretteert Yuki Tanaka, een andere visionaire roboticus.”

Een premièredatum en meer details worden op een later tijdstip bekendgemaakt.
Vorige aflevering
Don't Blame the Machine
Don't Blame the Machine
01x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sunny