Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer vrijgegeven voor Sunny van Apple TV+

Rashida Jones raakt verstrikt in een robot in een poging de mysterieuze verdwijning van haar familie op te lossen in Sunny.

Apple TV+ heeft de eerste trailer laten zien van het donkerkomische drama met Jones in de hoofdrol en als producent. De mysteriethriller met tien afleveringen begint met de eerste twee afleveringen op woensdag 10 juli, gevolgd door nieuwe afleveringen elke woensdag tot en met 4 september.

15547 Sunny

Sunny is gecreëerd door Katie Robbins en is gebaseerd op het boek Dark Manual van de in Japan bekroonde Ierse schrijver Colin O'Sullivan. Jones speelt de rol van Suzie, een Amerikaanse vrouw die in Kyoto, Japan woont en wiens leven overhoop wordt gegooid wanneer haar man en zoon verdwijnen in een mysterieus vliegtuigongeluk.

Als 'troost' krijgt ze Sunny, één van een nieuwe klasse huishoudrobots gemaakt door het elektronicabedrijf van haar man. Hoewel Suzie aanvankelijk afwijzend staat tegenover Sunny's pogingen om de leegte in haar leven op te vullen, ontwikkelen ze gaandeweg een onverwachte vriendschap. Samen ontdekken ze de duistere waarheid over wat er echt met Suzie's familie is gebeurd en raken ze op gevaarlijke wijze verstrikt in een wereld waarvan Suzie niet wist dat die bestond.

Hidetoshi Nishijima, Joanna Sotomura, Judy Ongg, YOU, annie the clumsy en Jun Kunimura spelen ook mee.

Sunny wordt voor Apple TV+ geproduceerd door A24 en is geschreven en geproduceerd door Robbins, die ook als showrunner optreedt, via haar bedrijf Babka Pictures. A24 en Jones zijn ook uitvoerend producent. Lucy Tcherniak regisseert en voert de regie.

Sunny is de tweede samenwerking tussen Apple, A24 en Jones na de wereldwijde première van Sofia Coppola's veelgeprezen film On the Rocks. Jones speelde onlangs ook in Apple's hitserie Silo, een serie gebaseerd op Hugh Howey's New York Times bestseller-trilogie van dystopische romans.

Bekijk de trailer voor Sunny hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Sticky
Sticky
01x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sunny