Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showtime's Super Pumped: The Battle For Uber binnenkort te zien bij Streamz

De dramareeks Super Pumped: The Battle for Uber van Showtime, met een award-winnende sterrencast, is binnenkort exclusief op Streamz te zien.

Super Pumped: The Battle for Uber is het eerste deel van een nieuwe driedelige anthologieserie waarvan elk seizoen gebaseerd zal zijn op een verhaal dat de zakenwereld op zijn grondvesten deed daveren.

Super Pumped

Het eerste seizoen is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Amerikaanse schrijver Mike Isaac dat de opkomst van Uber verhaalt en alle onvoorspelbare gevolgen die daaruit voortvloeien.

Emmy Award-winnaars Joseph Gordon-Levitt en Kyle Chandler schitteren in deze dramareeks naast Academy Award-genomineerden Elisabeth Shue en Uma Thurman. Alle zeven afleveringen zijn vanaf donderdag 25 april exclusief te bingen op Streamz.

De reeks vertelt het verhaal van Uber, één van de meest spraakmakende bedrijven uit Silicon Valley. We zien hoe Travis Kalanick (Gordon-Levitt), de gedreven CEO van Uber die uiteindelijk werd afgezet in een coup van de raad van bestuur, omgaat met zijn soms moeizame relatie met mentor Bill Gurley (Chandler), de openhartige en briljante investeerder uit Texas die zijn uitstekende reputatie inzet op het succes van Uber - en dan met alle gevolgen moet leven. Daarnaast zien we ook Thurman die de rol van Arianna Huffington speelt, de slimme zakenvrouw en medeoprichtster van The Huffington Post, destijds ook een bestuurslid van Uber.

Super Pumped: The Battle for Uber toont wat voor een rollarcoaster rit het was bij de opstart van het transportbedrijf Uber, waar we een blik achter de schermen krijgen van de hoogte- en dieptepunten van Sillicon Valley. Het bedrijf Uber is zowel een wonder als een waarschuwend verhaal, met interne en externe spanningen die zorgen voor onvoorspelbare gevolgen.

De reeks werd geproduceerd door Showtime. Brian Koppelman, David Levien en Beth Schacter zijn de showrunners en schrijvers van Super Pumped: The Battle for Uber, alsook de uitvoerende producenten naast Paul Schiff, Stephen Schiff en Allyce Ozarski.

Hieronder kun je foto's en de trailer voor Super Pumped: The Battle for Uber bekijken.

15151 Super Pumped foto 1

15151 Super Pumped foto 2

15151 Super Pumped foto 3

15151 Super Pumped foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
Same Last Name
Same Last Name
01x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Super Pumped