Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Cross-over Supergirl en The Flash (2014) gaat er komen

Cross-over Supergirl en The Flash (2014) gaat er komen

Na maanden van geruchten, heeft CBS het eindelijk bevestigd; Barry Allen van The Flash (2014) gaat op bezoek bij Supergirl. Barry Allen, gespeeld door Grant Gustin zal van Central City supersnel naar National City rennen. Er zijn geen verder details bekend gemaakt, alleen dat de cross-over aflevering op maandag 28 maart te zien zal zijn bij CBS. Of Supergirl (Melissa Benoist) ook naar Central City komt is niet bekend gemaakt.

Uitvoerend producenten Greg Berlanti en Andrew Kreisberg zeiden het volgende over de cross-over: “We zijn zo blij iets aan te kondigen waar we al sinds we begonnen zijn met Supergirl van dromen. Een team up van The Flash (2014) en Supergirl! We willen Grant Gustin bedanken dat hij de tijd kon maken om langs te komen (bovenop zijn al gigantische werklast) en alle mensen bij CBS, The CW, Warner Bros. en DC, om dit mogelijk te maken. En we willen de fans en journalisten die hier om bleven vragen bedanken.”

Al vanaf dat Supergirl in première ging op 26 oktober 2015 wordt er door de fans om een cross-over verzocht. Lange tijd leek het erop dat CBS en The CW niet zouden gaan voldoen aan deze wens, maar nu hebben ze dan toch toegegeven. Kijk jij naar The Flash (2014) en Supergirl? Vind je een dergelijke cross-over terecht? Hoop je ook op een The Flash (2014)Supergirl cross-over?



ontmoet op 28 maart

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

sarlottje
4 februari 2016, 16:20
Dat gaat leuk worden! (hoop ik)
1
ThomasNL92
5 februari 2016, 01:31
Dus kortom wordt je door de zender dus weer half verplicht om supergirl te kijken om dat specifieke aflevering te kunnen begrijpen zoals Arrow/The Flash? Not amused...
0
appeltjes
5 februari 2016, 12:07
spinoff spinoff te veel door elkaar nu ook Dc heroes
0
anonymous
15 februari 2016, 21:49
cool :)
1
Log in om een reactie achter te laten