Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

SyFy kondigt startdatum aan voor tweede seizoen bovennatuurlijke serie SurrealEstate

The Roman Agency is binnenkort open voor meer griezelige zaken. Syfy heeft aangekondigd dat de SurrealEstate-serie in oktober terugkeert voor het langverwachte tweede seizoen.

SurrealEstate is een Canadese paranormale dramaserie met in de hoofdrollen Tim Rozon, Sarah Levy, Adam Korson, Maurice Dean Wint, Savannah Basley en Tennille Read.

Het verhaal volgt een eliteteam van specialisten bij The Roman Agency die zaken behandelen die niemand anders kan - behekste en bezeten huizen die potentiële kopers letterlijk afschrikken. Het team onderzoekt, bestudeert en 'repareert' de dingen die 's nachts rondspoken en werkt aan het afsluiten (en sluiten) van zaken, zelfs als ze worstelen met hun eigen demonen.

SurrealEstate

Nick Roman (Rozon) is de eigenaar en heeft een gefluisterde reputatie opgebouwd als iemand die de spookhuizen kan verkopen die niemand anders kan verkopen. Susan Ireland (Levy) is een enorm succesvolle makelaar die niet in spoken of achtervolgingen gelooft. Vader Phil Orley (Korson) is de onderzoekspecialist van het agentschap terwijl August Ripley (Wint) gespecialiseerd is in technologie en Zooey L'Enfant (Basley) dient als de kantoormanager van het agentschap. Megan Donovan (Read) is een studente geneeskunde die net een huis van haar grootvader heeft geërfd.

Het eerste seizoen van SurrealEstate had een gemiddelde kijkcijfer van 0,06 in de 18-49 demografie en 315.000 kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR-weergave tot 03:00 's nachts).

De laatste nieuwe aflevering van SurrealEstate werd uitgezonden in september 2021.

De serie wordt geproduceerd voor CTV Sci-Fi Channel in Canada en kost Syfy waarschijnlijk niet veel om uit te zenden. In november 2021 werd echter aangekondigd dat Syfy de serie had laten vallen. Het Amerikaanse kabelkanaal draaide dit vervolgens terug in mei 2022. Verwacht werd dat het tweede seizoen deze zomer zou beginnen, maar de start werd uitgesteld.

Seizoen twee van SurrealEstate begint nu op woensdag 4 oktober om 22.00 uur, na de start van het derde seizoen van Chucky. Het eerste seizoen van SurrealEstate wordt momenteel gestreamd op Hulu, dus er wordt verwacht dat nieuwe afleveringen daar op donderdagochtend beschikbaar zullen zijn.
Video on youtube
Vorige aflevering
Letting Go
Letting Go
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
20 aug 2023 19:44 -
Bedankt voor dit artikel. Ik kende deze serie niet, maar het lijkt wel spekkie naar mijn bekkie. Ik ga hem zeker checken!
Reageer
avatar_SLP
20 aug 2023 23:52 -
Ik sluit mij aan bij Blackbiker!
Reageer
SurrealEstate