Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dominic Cooper (Preacher) onder nieuwe castleden voor tweede seizoen van Suspect

Dominic Cooper en Eddie Marsan behoren tot de namen die Anne-Marie Duff vergezellen in seizoen twee van Suspect.

De opnames voor de tweede reeks van het drama zijn begonnen, met Tamsin Greig (Belgravia), Vinette Robinson (The Lazarus Project), Celine Buckens (Warrior (2019)), Nicholas Pinnock (For Life) en Gina McKee (Bodyguard) die zich bij Cooper (Preacher) en Marsan (Ray Donovan) voegen.

14328 Suspect s2 castfoto
(Met de klok mee: Tamsin Greig, Nicholas Pinnock, Celine Buckens, Eddie Marsan, Gina McKee, Ben Miller, Vinette Robinson, Anne-Marie Duff en Dominic Cooper.)

Duff (Bad Sisters) schittert in de serie als Dr Susannah Newman. In de achtdelige serie is ze op een wanhopige zoektocht om een zelfbenoemde seriemoordenaar op te sporen voordat hij die nacht weer moordt. Wanneer een mysterieuze nieuwe cliënt Jon (Cooper) onder hypnose toegeeft dat hij een moordenaar is en van plan is die avond nog een jonge vrouw te vermoorden, weet Susannah dat hij koste wat het kost gestopt moet worden.

"Ik ben zo blij om terug te keren naar Suspect om dieper in te kunnen gaan op het karakter van Dr. Susannah Newman," zei Duff. "Verwacht veel wendingen en onthullingen en nog meer vragen die beantwoord moeten worden. Ik kan niet wachten om de kijkers te laten zien wat we met de tweede serie hebben gedaan."

Suspects komt van Professor T (UK) en Before We Die (UK)-producent Eagle Eye Drama en is geschreven door Joy Wilkinson (Lockwood & Co.) en David Allison (Marcella). De serie is bestemd voor het Britse Channel 4, waarvoor Nick Lee, aftredend hoofd acquisitie, het gekocht heeft, en wordt gecoproduceerd door BritBox International voor de VS en Canada. Het achtdelige drama wordt internationaal gedistribueerd door Fremantle en zal in 2024 worden uitgezonden.

Ben Wadey, Channel 4 Drama Commissioning Executive zei: "We zijn verheugd om opnieuw met Eagle Eye Drama samen te werken en Suspect voor een tweede seizoen uit te brengen. Met Anne-Marie Duff die terugkeert als Dr. Susannah Newman en een werkelijk spectaculaire ensemblecast, waaronder Dominic Cooper, Tamsin Greig en Eddie Marsan, staat de kijkers van Channel 4 echt iets te wachten wanneer dit op het scherm verschijnt."

Reemah Sakaan, CEO BritBox International en uitvoerend producent voegt toe: "Ik ben absoluut verheugd dat zo'n stellaire ensemble cast zich bij de ongelooflijke Anne-Marie Duff voegt om het volgende hoofdstuk van Suspect seizoen twee te vertellen. Joy Wilkinson en David Allison hebben briljante scripts afgeleverd en ik weet dat onze BritBox International kijkers in de VS van begin tot eind geboeid zullen zijn."

Carolina Giammetta (Before We Die (UK)) zal regisseren. Jo McGrath en Walter Iuzzolino van Eagle Eye zijn de uitvoerende producenten en Dylan Rees (Heartstopper) is de serieproducent. Sakaan en Stephen Nye zijn de uitvoerende producenten voor Britbox International, dat de serie verwierf na een deal tussen Fremantle's Lisa Honig, EVP Distribution North America.

Suspect is een bewerking van het Deense Forhøret (Face to Face), dat is bedacht en geschreven door Christoffer Boe en Anna Juul. De originele serie werd geproduceerd door Miso Film, een Fremantle bedrijf, en uitvoerend geproduceerd door Boe, Jonas Allen en Peter Bose die ook uitvoerend producent zijn voor Suspect.

De serie is geproduceerd in samenwerking met Happy Duck Films en het Belgische Tax Shelter. Fremantle verzorgt de wereldwijde verkoop.

Hieronder kun je de trailer voor het eerste seizoen van Suspect bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Emma & Ben
Emma & Ben
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Suspect