Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Suspicion (2022)

Suspicion (2022) heeft zijn premièredatum. De nieuwe thrillerserie, met Uma Thurman in de hoofdrol, komt in februari uit.

Suspicion (2022) volgt wat er gebeurt nadat de zoon van een zakenvrouw wordt ontvoerd in New York City en vier Britse burgers worden verdacht. Kunal Nayyar, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel, Elizabeth Henstridge, Tom Rhys-Harries en Angel Coulby spelen naast Thurman ook de hoofdrol in de serie.

Apple TV+ heeft in een persbericht meer onthuld over de nieuwe serie:

Apple TV+ heeft de premièredatum en een eerste blik op de langverwachte thrillerserie Suspicion (2022) onthuld , die op vrijdag 4 februari 2022 zijn wereldwijde debuut zal maken. De bloedstollende drama van acht afleveringen, met in de hoofdrol de voor een Academy Award genomineerde actrice Uma Thurman (Chambers (2019)), gaat wereldwijd in première op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen, gevolgd door een nieuwe aflevering per week, elke vrijdag.

Wanneer de zoon van een prominente Amerikaanse zakenvrouw (Thurman) wordt ontvoerd uit een hotel in New York, valt het oog van argwaan al snel op vier ogenschijnlijk gewone Britse burgers die op de bewuste avond in het hotel waren. Terwijl ze verzeild raken in een trans-Atlantische kat-en-muisspel om de gecombineerde krachten van de National Crime Agency en de FBI te ontwijken om hun onschuld te bewijzen, wordt het duidelijk dat niet iedereen te vertrouwen is. Wie zit er echt achter de mysterieuze ontvoering en wie is er alleen schuldig aan op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn?

11679 Suspicion

Naast Thurman bestaat de cast voor Suspicion (2022) uit Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Noah Emmerich (The Americans), Georgina Campbell (Black Mirror), Elyes Gabel (Scorpion), Elizabeth Henstridge (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), Tom Rhys -Harries (White Lines) en Angel Coulby (Dancing on the Edge).

Met BAFTA Award-genomineerde Rob Williams (The Man in the High Castle) als showrunner en uitvoerend producent, is Suspicion gebaseerd op de bekroonde Israëlische serie Kfulim (False Flag) en wordt het vanuit het VK geproduceerd door Keshet Productions, de Britse productietak van Keshet International. Naast Williams zijn uitvoerende producenten onder meer de voor een Emmy Award genomineerde Chris Long (The Americans), die ook regisseert, Howard Burch voor Keshet Productions, Avi Nir voor Keshet Media Group en Anna Winger. De serie is geproduceerd door Darin McLeod (Watchmen (2019)).

Vorige aflevering
Unmasked
Unmasked
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Suspicion (2022)