Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Janet Hubert (The Fresh Prince of Bel-Air) heeft gastrol in derde seizoen Sweet Magnolias

Netflix-serie Sweet Magnolias keert later deze maand terug voor haar derde seizoen en er is onthuld dat een bekend gezicht zich bij de cast heeft gevoegd in een gastrol.

JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley, Chris Klein, Jamie Lynn Spears, Justin Bruening, Carson Rowland, Logan Allen, Chris Medlin, Anneliese Judge, Brandon Quinn en Dion Johnstone spelen de hoofdrollen in de romantische dramaserie, die het leven volgt van drie vrouwen uit South Carolina die al sinds hun kindertijd bevriend zijn.

Er zijn tien afleveringen geproduceerd voor het komende seizoen.



Volgens Variety verschijnt Janet Hubert (foto) als Helens moeder in de serie. Hubert is vooral bekend als de originele Vivian Banks in The Fresh Prince of Bel-Air. Ook speelde zij gastrollen in tal van series als The Last O.G., New Amsterdam (2018), Pose en Gilmore Girls. In het komende seizoen van Sweet Magnolias gaat Helen (Headley) naar haar moeder voor advies.

Netflix deelde het volgende over het komende seizoen:

"Na de vechtpartij bij Sullivan worstelt Maddie met de beste manier om Cal te helpen en probeert ze haar eigen emotionele pad te effenen. Helen staat voor moeilijke beslissingen over de mannen in haar leven. En Dana Sue zoekt naar een manier om de cheque van Miss Frances te gebruiken om de gemeenschap te helpen, zonder haar familie overhoop te halen. De identiteit van de bandenslijter stuurt schokgolven door Serenity, de terugroepactie veroorzaakt onverwachte gevolgen en er zijn romantische verrassingen in elke generatie. Het hele seizoen door pakken de dames deze problemen - en alle complicaties die ze veroorzaken - aan met hun kenmerkende warmte, humor en toewijding aan elkaar en degenen van wie ze houden. En margarita's."

Seizoen drie van Sweet Magnolias begint op donderdag 20 juli.

Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen van Sweet Magnolias.
Video on youtube
Vorige aflevering
Save My Place
Save My Place
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sweet Magnolias