Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Sweet Tooth vernieuwd met een derde en laatste seizoen

Netflix's fantasy-dramaserie Sweet Tooth eindigt met het komende derde seizoen. Het tweede seizoen verscheen afgelopen april op de streamingdienst.

"In veel opzichten is het precies het verhaal dat ik me had voorgesteld dat we zouden vertellen en in veel opzichten gaat het zijn eigen leven leiden", aldus bedenker, showrunner en uitvoerend producent Jim Mickle. "In het begin denk je dat je van plan bent om deze belangrijke stukken van het verhaal van Gus en de grote stukken van het stripboek te vertellen, maar het mooie van lange verhalen en de reis van Gus in 24 afleveringen is dat de personages zelf je vertellen wat ze willen zijn. De crew en de cast brengen zoveel diepte en standpunten in wie de personages zijn en waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan."

Sweet Tooth

"Seizoen drie is een Arctisch verhaal met spannende nieuwe avonturen en wat we hopen is een bevredigende afsluiting van dit epische verhaal. Gus gaat een kant van de wereld en de mensheid zien die hij in het eerste of tweede seizoen niet zag," voegde Mickle eraan toe.

De opnames voor seizoen drie van de door Warner Bros. TV geproduceerde serie zijn afgerond in Auckland, Nieuw Zeeland.

Het tweede seizoen van Sweet Tooth ging op 27 april in première op Netflix met 48,3 miljoen bekeken uren tijdens de eerste vier dagen van de release.

De serie heeft ook de vaste cast voor seizoen drie aangevuld met Rosalind Chao (Zhang) en Amy Seimetz (Birdie). Cara Gee (The Expanse) en nieuwkomer Avazhan Dalabayeva komen ook erbij als nieuwe vaste castleden.

Sweet Tooth, gebaseerd op de DC stripreeks van Jeff Lemire, volgt de avonturen van Gus (Christian Convery), deels hert, deels jongen, die zijn huis in het bos verlaat en de buitenwereld verwoest vindt door een rampzalige gebeurtenis. Hij sluit zich aan bij een ragtag familie van mensen en dier-kind hybriden zoals hijzelf, op zoek naar antwoorden over deze nieuwe wereld en het mysterie achter zijn hybride oorsprong.

Sweet Tooth

In seizoen twee, als een dodelijke nieuwe golf van de Sick neerkomt, worden Gus (Convery) en een groep mede-hybriden gevangen gehouden door Generaal Abbot (Neil Sandilands) en de Last Men. Abbot, die zijn macht wil consolideren door een geneesmiddel te vinden, gebruikt de kinderen als voer voor de experimenten van Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), die zijn geïnfecteerde vrouw Rani (Aliza Vellani) wil redden. Om zijn vrienden te beschermen, stemt Gus ermee in om Dr. Singh te helpen, waarmee een duistere reis begint naar zijn afkomst en de rol van zijn moeder Birdie (Amy Seimetz) in de gebeurtenissen die leiden tot The Great Crumble.

Buiten het reservaat werken Tommy Jepperd (Nonso Anozie) en Aimee Eden (Dania Ramirez) samen om de hybriden te bevrijden, een samenwerking die op de proef wordt gesteld als Jepperds geheimen aan het licht komen. Terwijl de openbaringen van het verleden de mogelijkheid van verlossing in het heden bedreigen, komen Gus en zijn gevonden familie op ramkoers met Abbot en de kwade krachten die hen voor eens en altijd willen uitroeien.

De cast bestaat verder uit Stefania LaVie Owen als Bear, Naledi Murray als Wendy, Marlon Williams als Johnny Abbot, Christopher Sean Cooper Jr. als Teddy en Yonas Kibreab als Finn en met James Brolin als de verteller.

Sweet Tooth wordt geproduceerd door Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell en Linda Moran. De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Sweet Tooth.
Video on youtube
Vorige aflevering
This Is a Story
This Is a Story
03x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sweet Tooth