Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum en teaser voor het derde seizoen van Sweet Tooth

De streamer onthulde ook dat Kelly Marie Tran zich bij de cast voegt in een vaste rol.

In seizoen drie hebben Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) en Wendy (Naledi Murray) Generaal Abbot verslagen in de strijd bij Pubba's Cabin. Ze beginnen aan een reis naar Alaska op zoek naar Gus' moeder, Birdie (Amy Seimetz), die de mysterieuze oorsprong van de dodelijke Sick probeert te achterhalen.

Onderweg krijgen ze gezelschap van Dr. Singh (Adeel Akhtar), die zijn eigen gevaarlijke overtuigingen heeft over Gus en zijn rol in het terugdraaien van het virus.

Sweet Tooth

Ondertussen duikt er een nieuwe bedreiging op in de vorm van Helen Zhang (Rosalind Chao), haar dochter Rosie (Tran) en de woeste Wolf Boys, die de geboorte van mensen willen herstarten en Gus zien als de oplossing voor hun plannen. Terwijl ze door gevaarlijk terrein navigeren, vinden Gus en zijn vrienden een toevluchtsoord in de Outpost in Alaska, waar ze een nieuwe groep personages ontmoeten, waaronder Siana (Cara Gee) en haar hybride dochter Nuka (Ayazhan Dalabayeva).

De tijd dringt om antwoorden te vinden, allianties worden op de proef gesteld en lotsbestemmingen raken verstrengeld, wat allemaal leidt tot een spannende climax die het lot van de mensheid en hybriden zal bepalen.

Sweet Tooth is gebaseerd op de DC stripreeks van Jeff Lemire en volgt de avonturen van Gus - deels hert, deels jongen - die zijn huis in het bos verlaat en ontdekt dat de buitenwereld is verwoest door een catastrofale gebeurtenis. Hij sluit zich aan bij een ragtag familie van mensen en dier-kind hybriden zoals hijzelf, op zoek naar antwoorden over deze nieuwe wereld en het mysterie achter zijn hybride oorsprong.

Sweet Tooth wordt geproduceerd door Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell en Linda Moran. Evan Moore van Team Downey is co-uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

Tran speelde Rose Tico in de Stars Wars-films The Last Jedi en The Rise of Skywalker. Ze gaf ook de stem aan Raya in Raya and the Dragon en speelde onder andere de rol van Jules Shaw in Sorry For Your Loss van Facebook Watch.

Netflix heeft donderdag 6 juni uitgetrokken voor de start van het derde en laatste seizoen van fantasiedrama Sweet Tooth.

Hieronder kun je de teaser voor het derde seizoen van Sweet Tooth bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
This Is a Story
This Is a Story
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_thujabinah
22 apr 2024 21:10 -
Kijk er naar uit.
Reageer
Sweet Tooth