Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sky en Starz onthullen premièredatum voor Sweetpea

Sky en Starz onthullen premièredatum voor Sweetpea

De netwerken hebben ook een uitgebreide tweede trailer onthuld voor de zesdelige serie om meer sfeer op te bouwen.
In Sweetpea van Kirstie Swain speelt Ella Purnell de hoofdrol als Rhiannon Lewis, een stille muurbloem die een wraakzuchtige en bedwelmend bevrijdende smaak voor moord ontwikkelt.

De serie, die in oktober van start gaat, is gebaseerd op de cultroman van C.J. Skuse. Starz stapte eerder dit jaar aan boord als Amerikaanse coproducent en See-Saw Films, maker van Power of the Dog, produceert samen met zijn nieuwe, door Patrick Walters geleide label Fanboy.

Sweetpea

Purnell is een van de populairste televisietalenten van dit moment, nadat ze indruk maakte als Jackie Taylor in Paramount+'s Yellowjackets en daarna Prime Video's Fallout-serieadaptatie, gebaseerd op de videogame, leidde. Ze wordt vergezeld door Nicôle Lecky die Julia speelt, Jon Pointing als Craig, Calam Lynch als AJ en Leah Harvey als Marina. Jeremy Swift speelt Norman en Dustin Demri-Burns speelt Jeff.

Sweetpea van Sky en Starz verschijnt op donderdag 10 oktober. De zesdelige serie is geproduceerd door See-Saw Films en Fanboy in samenwerking met Sky Studios. Swain schrijft samen met Krissie Ducker, Laura Jayne Tunbridge en Selina Lim.

Uitvoerend producenten zijn Purnell, regisseur Ella Jones, Swain, Walters, Helen Gregory, Iain Canning, Emile Sherman. Zorana Piggott is de serieproducent. NBCUniversal Global TV Distribution verzorgt de internationale verkoop van de serie namens Sky Studios.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten